MILINKOVIĆ: Porodica mi trpi svašta! Makar me poštujte, ako me ne volite!

trener otvorio dušu

MILINKOVIĆ: Porodica mi trpi svašta! Makar me poštujte, ako me ne volite!

Strateg crno-belih imao je veoma burnu i emotivnu konferenciju za medije posle pobede Partizana u Ligi Evrope
Objavljeno: 14:35h

Fudbaleri Partizana posle šest godina uspeli su da ostvare trijumf u okviru grupne faze nekog evropskog takmičenja. Crno-beli su na startu ovogodišnje Lige Evrope, na svom terenu uspeli da savladaju AZ Alkmar rezultatom 3:2. Ovoj pobedi se sigurno najviše obradovao trener kluba iz Humske, Zoran Milinković, koji je ovom pobedom izbegao smenu, a on se na konferenciji za štampu osvrnuo na pisanja medija pretohdnih dana. ZA MIR U HUMSKOJ: Partizan savladao AZ Alkmar i pobedio u Ligi Evrope posle šest godina! (FOTO) (VIDEO)

- Kad sam došao u klub, prvi cilj je bio titula, uspeo sa ovim divnim momcima. Drugi je bio Liga Evrope, realno kroz baraž, a mi smo to uspeli direktnim plasmanom. U prvenstvu je ostalo još 29 kola da se igra. Ništa drugo nisu radili pojedini predstavnici medija osim što su me satanizovali i terali iz kluba. Ovu pobedu posvećujem navijačima, igračima i mojoj porodici koja je pretrpela stravične stvari od subote uveče - rekao je Milinković i dodao: - Zaradili smo ove sezone već šest miliona evra, voleo bih da svaki trener uradi toliko, ali i više od mene. Biće potrebno dosta rada i znoja da Partizan izađe iz situacije gde ce moći da radi prelazni rok kao evropski klubovi. Pobedili smo ekipu čiji budžet je 28 miliona evra. Izdigli smo se posle poraza u derbiju, lepa i sadržajna utakmica, pokazali momci da nisu zaboravili da igraju fudbal posle crvenog kartona i gola Andrije Živkovića bilo je jasno da smo na pragu pobede u Evropi.
Zoran Milinkovic
Za kraj konferencije, trener srpskog šampiona imao je i jedinstvenu poruku za novinare: - Ne morate da me volite, ali poštujte ovo što radim i ekipu, jer mislim da su momci to i zaslužili - zaključio je Milinković. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.