Crveno-beli u Humskoj, a nije derbi: Desetkovani Partizan ide na trijumf!

LIGA EVROPE, 3. KOLO

Crveno-beli u Humskoj, a nije derbi: Desetkovani Partizan ide na trijumf!

Bez više od pola tima moraće izabranici Ljubinka Drulovića da napadnu Atletik Bilbao
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u utakmici 3. kola Lige Evrope dočekuju Atletik iz Bilbaa od 19 časova na stadionu u Humskoj, a rezultat ove utakmice mnogo bi mogao da utiče na primarni cilj šampiona Srbije - proleće u evropskom takmičenju. Crno-beli su u prva dva kola ostvarili dve pomalo neočekivane pobede i sada im se pruža šansa da protiv crveno-belih iz Baskije zasednu na čelo tabele sa odličnom bodovnom zalihom.

Saša Pavlić Koky
Međutim, ekipa iz Humske je u prethodne nedelje promenila trenera zbog loših rezultata u domaćem šampionatu, pa je pitanje koliko je Ljubinko Drulović uspeo da stabilizuje tim i primeni svoje taktičke zamisli. Takođe strateg crno-belih se suočava i sa kadrovskim problemima, jer ima dosta povređenih igrača i moraće da pronađe neka prinudna rešenja na određenim pozicijama. Neće moći sigurno da računa na Brašanca, Jevtovića, Sašu ilića i Subića, a pod znakom pitanja su i Babović, Balažic i Abubakar.
Ipak, i gosti imaju sličnih problema pošto su u Beograd doputovali bez prve zvezde tima Ikera Munijaina, a njihov trener se plaši udarnog trija Partizana Živković - Babović - Stevanovića. U drugom meču grupe sastaju se Az Alkmar i Augzburg. Pomenimo još da će navijači imati prilike da pre utakmice pogledaju predstavu koja je premijerno izvedena na proslavi 70. rođendana kluba u Narodnom pozorištu. Prikazivanje počinje u 17.25h. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.