NA DANAŠNJI DAN PRE 10 GODINA GOLOM JE REŠIO DERBI: Andrija Kaluđerović nam otkriva ko će danas biti igrač odluke
Foto: Starsport©

u susret večitom derbiju

NA DANAŠNJI DAN PRE 10 GODINA GOLOM JE REŠIO DERBI: Andrija Kaluđerović nam otkriva ko će danas biti igrač odluke

Bivši napadač Crvene zvezde, a danas Rada, u razgovoru za Espreso dotakao se današnjeg večitog derbija

Objavljeno: 15:51h

Za igrača Crvene zvezde malo koji osećaj može da se meri sa postizanjem gola protiv najvećeg rivala, Partizana. Baš na danasnji dan pre deset godina, to je pošlo za nogom Andriji Kaluđeroviću, sadašnjem fudbaleru Rada i najboljem strelcu u istoriji Superlige Srbije.

U razgovoru za Espreso, između ostalog je otkrio kakve su mu uspomene na taj meč

- Izvanredan je osećaj dati gol u derbiju. Šteta što nismo pobedili i ukupnim rezultatom, bio nam je potreban drugi gol da prođemo dalje, imali smo dosta šanisi, međutim bila je to pirova pobeda. Ipak, bio sam srećan zbog gola, ali i zbog pobede pošto je tad Zvezda dobila Partizan posle dosta vremena (osam derbija je bila bez pobede, prim. aut.).

Crveno-beli bi trijumfom u 164. večitom derbiju pobegli Partizanu na 12 bodova i tako praktično rešili pitanje šampiona. Mislite li da Zvezda to može i ko bi mogao da bude igrač odluke?

- Mislim da može, imaju dobar tim, dobro igraju. A mislim da bi Katai mogao da reši utakmicu - smatra golgeter.

Samog Andriju sutra takođe čeka vrlo bitna utakmica. Na Banjicu dolazi Vojvodina koja je u sjajnoj formi, a “Građevinarima” su bodovi neophodni u borbi za opstanak.

Andrija Kaluđerović
foto: Starsport©

- Sad više nema biranja ko nam dolazi, u ovoj fazi sezone. Treba da “poginemo” sutra na terenu, da pobedimo jer bi nam ta tri boda jako značila u nastavku sezone. Imamo dobar raspored nakon toga pa da nam taj rezultat sutra bude vetar u leđa, daće Bog - zaključio je Kaluđerović.

(Espreso/Nedeljko Đukić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.