Važno je prezivati se Dembele i igrati u Seltiku: Dete od 13 godina je novi fudbalski vanzemaljac! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@TheOddsBible

nije onaj na koga mislite

Važno je prezivati se Dembele i igrati u Seltiku: Dete od 13 godina je novi fudbalski vanzemaljac! (VIDEO)

Dok nešto stariji Musa Dembele privlači pažnju Evrope golovima u seniorskom timu, klinac po imenu Karamoko Dembele je zaigrao sa 7 godina starijim igračima
Objavljeno: 11:14h

Ako se prezivate Dembele i igrate u Seltiku, onda ste sigurno vanserijski talenat, to je garantovano.

Ove jeseni u prvom timu Seltika, Evropu je oduševio mladi francuski napadač Musa Dembele, ali u mlađim kategorijama "kelta" stasava klinac koga mnogi proglašavaju za novog Lionela Mesija i on se preziva Dembele, ali se zove Karamoko.

foto: Reuters

Prethodne noći je ispisana istorija kada je u pitanju mlada ekipa Seltika do 20 godina, jer je za nju debitovao pomenuti Karamoko Dembele koji ima samo 13 godina.

Čak 7 godina mlađi od starosne generacije za koju je nastupio, ovo dete iz Obale Slonovače je zamenilo u poslednjim minutima 16-godišnjeg Džeka Ačinsona koji je prošle sezone postao najmlađi igrač koji je debitovao za prvi tim ekipe iz Glazgova kada je zaigrao u poslednjem meču protiv Madervela i postigao gol.

Ipak, ako je suditi na osnovu ovoga, moglo bi se reći da bi upravo klinac koji ga je zamenio na meču mladih timova mogao da sruši njegov rekord i baš on postane najmlađi debitant slavnog škotskog kluba, jer se očigledno radi o velikom potencijalu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.