SRBIJA PROTIV BRAZILA POČETKOM JUNA! Stižu jedni od najboljih fudbalera sveta
Foto: Filip Plavčić

očekuje nas spektakl

SRBIJA PROTIV BRAZILA POČETKOM JUNA! Stižu jedni od najboljih fudbalera sveta

Biće to generalna proba pred Olimpijadu za Brazilce

Objavljeno:

Mlada reprezentacija Srbije će 8. juna igrati protiv Olimpijske selekcije Brazila u okviru SC FSS u Staroj Pazovi.

Brazilcima će to biti generalna proba pred nastup na Olimpijadi u Tokiju.

Kao i na svakom takmičenju tako i na Igrama će fudbaleri iz Brazila imati najveće ambicije i njihova želja će biti da se dokopaju zlatne medalje.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

Posle duela u finalu Svetskog prvenstva kada je Srbija pobedila Brazil, 2015. godine u Novom Zelandu nijedna selekcija se nije sastala sa selekcijom Selesaa.

- U poslednjih desetak dana bio sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz brazilske federacije. Oni su zbog problema sa koronom otkazali jedan turnir u Austriji i imali su dilemu gde će da sprovedu ovaj završni deo priprema za Olimpijske igre. U saradnji sa jednom sportskom agencijom, ponudili smo im sjajne uslove u Srbiji i oni su sa zadovoljstvom prihvatili. Zahvaljujem se FK Vojvodina i gradu Novom Sadu koji su nam izašli u susret i omogućili Brazilcima da treniraju na stadionu Karađorđe. Nama je velika čast što ćemo ugostiti jednog takvog giganta svetskog fudbala, a siguran sam da će i naši momci imati ogroman motiv da se u što boljem svetlu suprotstave jednom od favorita za osvajanje zlatne olimpijske medalje. Ne treba zaboraviti da će brazilski tim činiti tri godine stariji igrači i da će imati pravo i na tri bonus igrača, ali verujem da će puleni Zvonka Živkovića imati snage i kvaliteta da dva dana posle meča sa Rusijom pruže dostojan otpor još jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi kao što je olimpijska selekcija Brazila - rekao je direktor mlađih kategorija Žarko Lazetić.

Pre ovog duela mladi fudbaleri imaće u duel sa Rusijom dva dana pre susreta sa Brazilom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.