BABOVIĆ BESAN NA IGRAČE PARTIZANA: Vašeg kapitena ponižavaju, a VI ĆUTITE!
Foto: Printscreen/youtube

ne veruje

BABOVIĆ BESAN NA IGRAČE PARTIZANA: Vašeg kapitena ponižavaju, a VI ĆUTITE!

Stefan Babović kaže da sa prošlim generacijama ovakvo ponašanje ne bi prošlo

Objavljeno:

Bivši kapiten Partizana Stefan Babović stao je u odbranu današnjeg, Vladimira Stojkovića, posle incidenata u utakmici finala Kupa Srbije.

Duel sa večitim rivalom Crvenom zvezdom obeležio je sukob golmana crno-belih sa Nikolom Krstovićem tokom penala, a posle istih Marko Gobeljić je skinuo šorts pred njim kao odgovor na izjave Stojkovića pred derbi.

165. Večiti derbi, Vladimir Stojković
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Babović je na Instagramu istakao razočaranje zbog ovih scena, ali pre svega napao fudbalere Partizana što nisu stali jače u zaštitu svog kapitena.

– Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama, branio velike utakmice… Zaista je obeležio neku eru što se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina – počeo je Babović:

– Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama, i svađe sa publikom i provokacije, ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt i poštovanje, pa čak i na utakmicama najvećih rivala.

165. Večiti derbi, Vladimir Stojković, Nikola Krstović
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

– Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve to brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice. Sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore.

– E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji. Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite. kao da nećete da se svađate. Dok se ta vatra ne vrati, nećete ni titule osvajati. Velika podrška za Vladimira Stojkovića – napisao je Babović na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.