Mihajlović: Ako ja ne mogu da spasim Milan, onda im treba isterivač đavola!

SRPSKI TRENER O KLUBU

Mihajlović: Ako ja ne mogu da spasim Milan, onda im treba isterivač đavola!

Strateg "rosonera" ostaje pri stavu da je on i dalje najbolje rešenje za klupu Milana
Objavljeno: 16:33h

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da želi svoj klub da izvede iz krize, kao i to da treba da se pozove "isterivač đavola" ako on to ne uspe. - Znam šta želim da uradim ovde i sigurno ću to ostvariti. Imamo ono što je potrebno da klubu ide dobro. Ako ja to ne budem mogao da učinim, onda bi trebalo da pozovemo isterivača đavola - preneli su italijanski mediji Mihajlovićeve reči.

Reuters/Giorgio Perottino
"Rosoneri" će u nedelju dočekati Sasuolo u devetom kolu Serije A, a srepski stručnjak je navodno uslovljen da mora da pobedi ako želi da ostane na klupi. Poslednji trening uoči duela sa Sasuolom trebalo bi da poseti i klupski predsednik Silvio Berluskoni, nakon što je odbio da javno podrži Mihajlovića. - Imam odličan odnos sa njim i često razgovaramo. Prošle noći mi je rekao da se opustim i to je za mene znak vere. Želim da mu zahvalim na privilegiji da razgovaram sa njim o idejama, ne samo o fudbalu, već o svemu - rekao je Mihajlović.
Nekadašnji selektor Srbije se zahvalio bivšim trenerima Milana Karlu Ančelotiju, Arigu Sakiju i Fabiju Kapelu, koji su ranije ove nedelje pohvalno govorili o njemu. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.