IJAOOO! Ludi kambek Partizana u Evropu: Birča sa zvukom sirene pogodio za pobedu u Nemačkoj! (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

1. kolo košarkaške Lige šampiona!

IJAOOO! Ludi kambek Partizana u Evropu: Birča sa zvukom sirene pogodio za pobedu u Nemačkoj! (VIDEO)

Ni najbolji režiseri trilera ne bi mogli da izrežiraju ono što se dogodilo u prvom meču vicešampiona Srbije u evropskom košarkaškom takmičenju posle dve godine
Objavljeno: 22:26h

Stefan Birčević je novi heroj navijača Partizana! Crno-beli su pobedili u prvom meču u Ligi šampiona, na gostovanju Ludvigsburgu 65:64 košem srpskog reprezentativca u poslednjoj sekundi utakmice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Košarkaški IQ 300: Birčević jeste postigao koš za pobedu, ali je Ratkovica sve uradio! (VIDEO)

Auh šta se ovo dogodi u poslednjih desetak sekundi utakmice, pa ovo ni u najluđim snovima nisu sanjale pristalice srpskog kluba, ali zato je pobeda slađa i radost zbog nje veća.

Luković spustio rampu pod košem: Gde si pošao ti? A gde ćeš ti? (VIDEO)

Imao je nemački tim pobedu u džepu, poen prednosti i slobodna bacanja, međutim, Vošpun je postao tragičar utakmice, jer je promašio oba penala i onda sledi munjevita, a opet savršena akcija crno-belih.

Marinković opet ubada tricu u poslednjoj sekundi: Grobarima pred očima igra novi Sale i Kecman! (VIDEO)

Hečer je krenuo prema košu, dodao do usamljenog Majstorovića, ovaj do Ratkovice koji pravi fintu šuta i umesto da iz druge šutira, vidi potpuno samog ispod koša Birčevića i dodaje mu, a ovaj spušta loptu u koš sa zvukom sirene za ogromno slavlje Grobara.

Mogli su i ranije da obezbede izabranici Aleksandra Džikića pobedu, jer su u jednom trenutku imali i 11 poena prednosti sredinom trećeg perioda, ali su to pre svega svojim greškama ispustili i uveli meč u triler završnicu, što im se umalo obilo o glavu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.