RONALDINJO POSLAO MOĆNU PORUKU MESIJU I FANOVIMA BIVŠEG KLUBA: Leo, miriše mi trofej Lige šampiona! (FOTO)
Foto: Profimedia

dodatno uzbudio navijače

RONALDINJO POSLAO MOĆNU PORUKU MESIJU I FANOVIMA BIVŠEG KLUBA: Leo, miriše mi trofej Lige šampiona! (FOTO)

Leo Mesi je otišao u suprotnom smeru od svog nekadašnje gmentora Ronaldinja

Objavljeno:

Iako je bilo nezamislivo, desilo se i to da je Lionel Mesi napustio Barselonu a juče jepostao novi fudbaler Pari Sen Žermena.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena potpisao je dvogodišnji ugovor sa francuskim velikanom koji je tako ovog leta kreirao pravi tim snova na Parku Prinčeva.

Nakon što je Leo potpisao za PSŽ javio se njegov veliki prijatel i nekadašnji mentor u Barsi, Ronaldinjo. On je Mesiju poželeo dosta uspeha u klubu u kom je kratko nastupao pre nego što je prešao upravo na Kamp Nou. Tada je odnos snaga (finansijski) bio drugačiji...

Igrao je u Parizu od 2001. do 2003. godine kada je otišao u Barselonu. U dresu "Svetaca" brazilski mađioničar nije osvajao trofeje, ali je zato sa Kataloncima osvojio sve što je mogao, a Mesi je upravo od njega nasledio 'desetku' katalonskog kluba.

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo nositi dres ova dva kluba, a sad vidim svog prijatelja u dresu PSŽ-a. Leo, želim ti mnogo srećnih trenutaka. Takođe sam srećan što je i moj prijatelj Serhio Ramos u timu. Miriše mi trofej Lige šampiona - poručio je Ronaldinjo.

Ramos i Mesi su sve samo ne prijatelji posle brojnih žestokih duela i sukoba u El Klasicima - derbijima Real Madrida i Barselone.

Ali, mnogi nagađaju da bi baš njih dvojica mogli da budu ključni deo slagalice neophodne za osvajanje tako željene Lige šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.