LOŠE VESTI IZ PARIZA: Poketino ne može da računa na sve velike zvezde ni na gostovanju protiv Bresta
Foto: Profimedia

ČEKAJUĆI DEBI

LOŠE VESTI IZ PARIZA: Poketino ne može da računa na sve velike zvezde ni na gostovanju protiv Bresta

Anhel di Marija, Marko Verati, Đanluiđi Donaruma i Markinjos trebalo bi da budu u konkurenciji za tim

Objavljeno: 22:06h

Pari Sen Žermen je klub oko koga se sve vrti ovog fudbalskog leta.

Nakon što je promenio istoriju fudbala i doveo Lea Mesija, PSŽ je sada u fokusu zbog pitanja kada će najbolji fudbaler današnjice debitovati.

Čekaju navijači Pari Sen Žermena da vide Lionela Mesija na terenu, ali njega neće biti u sastavu ni u petak uveče kad bogati klub bude gostovao Brestu.

Le Parizijen piše da doskorašnji član Barselone nije spreman za maksimum fizičkih napora. Sve u svetlu činjenice da je poslednji takmičarski meč odigrao pre 40 dana u finalu Kopa Amerike protiv Brazila. Otad je samo odmarao, maltene bio bez treninga sve do pre osam dana kad se pridružio Svecima.

Lionel Mesi, Anhel Di Marija, FK Pari Sen Žermen
foto: Profimedia

Za gostovanje Brestu, Poketino ne može da računa ni na Nejmara, ni na Leandra Paredesa, dok bi Anhel di Marija, Marko Verati, Đanluiđi Donaruma i Markinjos trebalo da budu u konkurenciji.

Niko u PSŽ-u ne želi da rizikuje, posebno što Brest ne bi trebalo da predstavlja problem favoritu, pa će debi Mesija biti odložen za 29. avgust kad bude gostovao Remsu našeg golmana Predraga Rajkovića.

S obzirom da posle toga sledi reprezentativna pauza, publika na Parku prinčeva videće Argentinca u dresu PSŽ-a tek 12. septembra protiv Klermona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.