Doktor Džekil i Mister Hajd: 5 razloga za odlazak i 5 za ostanak Murinja u Čelsiju! (FOTO)

ŠUT KARTA ILI NOVA ŠANSA?

Doktor Džekil i Mister Hajd: 5 razloga za odlazak i 5 za ostanak Murinja u Čelsiju! (FOTO)

Možda i najgori start sezone u karijeri portugalskog stručnjaka, i već sada se vidi kao odlazeći trener Čelsija, dok sa druge strane uživa poverenje uprave i navijača
Objavljeno:
Posle poraza od Vest Hema u Premijer ligi fudbaleri Čelsija
15. poziciji sa katastrofalnim učinkom od pet poraza, dva remija i tri trijumfa, uz drugu najlošiju gol razliku u šampionatu (15:19). Tuga, jad, čemer... Kako je Murinjo proživeo utakmicu s Vest Hemom? (FOTO) (VIDEO)
Žoze Murinjo naredni meč sa Liverpulom je "biti ili ne biti" za Portugalca starta sezone razočarao navijače i debelo narušio reputaciju kluba.
Navodimo razloge zbog kojih bi Murinjo trebao da napusti "Stamford Bridž", a sa druge strane i one zbog kojih bi možda trebalo da ostane: DA za Murinja: Treba mu dati vremena jer je to ipak jedan od najboljih trenera današnjice ipak Abramovič treba da se zapita da li je otpuštanje "Posebnog" najbolji izbor.
Navijači ga obožavaju, i pored toga što se u medijima pojavljuju priče da je obrnuto
Na "boksing dej" krajem decembra, poznato je da Murinjo ima puno uspeha, pogotovo u onim najbitnijim, 10 dana igraće protiv Lestera, Stouka, Bornmuta, Noriča, Sanderlenda i Votforda
"vratile na noge" čitav tim. Ako neko može da usadi pobednički mentalitet igračima Murinjo.
Svojom filozofijom uspeva da na neki način u ključnim momentima "da snagu" igračima koji su uspeli da na fascinantan način Premijeršip. NE za "Specijalnog": 1. Katastrofalan transfer period u kome nije doveo niti jedno željeno pojačanje po dosadašnjim procenama, jeste Radamel Falkao.
Narušava reputaciju kluba koja je u ovom trenutku spala na "niske grane" pogotovo posle skandala s Evom Karneiro. Murinjo odgurnuo dečaka koji je pokušao da se slika s njim! (VIDEO) 3. Disciplina je katastrofalna u klubu, jer svojim ponašanjem na poslednjem meču protiv Vest Hema daje jako loš primer igračima ostanka ne radi ništa pozitivno što bi ga zadržalo u zapadnom Londonu.
Nema rešenje za odbranu koja je jako loša. Duže vreme nije u stanju da ukomponuje četiri igrača u zadnjoj liniji svetskih napada. Azar se pominje kao igrač koji bi upravo zbog Murinja već na zimu napustio Čelsi, kao i Nemanja Matić. igrači mu to nikada ne bi oprostili.
Reuter/Alex Morton
ta vi mislite, da li je zaslužio da ostane, ili ipak treba da pakuje kofere i prepusti nekom drugom da "čupa" Čelsi iz ponora u kome se nalazi?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.