MATEUS SE RAZVEO I OD PETE ŽENE, 27 GODINA MLAĐE: Bivši trener Partizana već našao novu partnerku!
Foto: EPA/Valeriano di Domenico

drži se starog recepta

MATEUS SE RAZVEO I OD PETE ŽENE, 27 GODINA MLAĐE: Bivši trener Partizana već našao novu partnerku!

Legenda Bajerna uživa u mladosti - svojih izabranica

Objavljeno:

Danas popularni fudbaleri osvajaju devojke lako kao nekada rok zvezde, praktično trud nije ni potreban, dovoljno je ime i poznato lice (i milionski račun u banci unekim slučajevima).

Nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus je kako na fudbalskom uvek bio uspešan i na ovom terenu, ali on to čini i u 61. godini života. Usprešan, pod uslovom da ne želi da se skrasi već nastavi da osvaja mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola.

Lotar Mateus
foto: EPA/Jose Huesca

Najnovija vest je da se legenda Bajerna ponovo razvela! Ovoga puta tajno, od svoje pete surpuge Anastasije s kojom ima sina i koja je 27 godina mlađa od njega.

Nemački "Bild" javlja da su se Mateus i Anastasija (sada opet Klimko) razveli još u januaru ove godine i da praktično niko nije shvatio da više nisu zajedno, pogotovo što su u junu slavili njen rođendan i u septembru bili na jednoj svadbi.

Lotar Mateus, Anastasija Mateus
foto: Profimedia

- U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u prijateljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe - rekao je Mateus za "Bild."

Na pitanje da prokomentariše jednu fotografiju sa drugom ženom, Mateus je rekao:

- Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći. Čak ni ime - poručio je nekadašnji trener Partizana koji je svojevremeno bio u braku sa Silvijom, Lolitom, Marijanom i Lilijanom.

Marijana Mateus
Marijana Mateusfoto: Printscreen Instagram

Poslednja Mateusova supruga, Anastasija, ističe da je razvod primila mirno.

- Da, razveli smo se u januaru. Lotar je sada sam i može da radi šta god želi. Što se mene tiče, ja sam tu odluku mirno primila.

Mateus je crno-bele trenirao od decembra 2002. do decembra 2003. godine i uveo ih je u Ligu šampiona kada su bili u grupi sa Realom, Marsejem i Portom. Takođe, u leto 2003. je osvojio titulu prvaka Srbije.

Za to vreme je upoznao i Marijanu koja mu je postala treća žena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.