SPREMAJU MU DOČEK KAKAV NIJEDAN EVROPSKI PRVAK NIJE IMAO: Prvo je za njih bio KOPILE, a sada GO*NO! (FOTO)
Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

teška mržnja

SPREMAJU MU DOČEK KAKAV NIJEDAN EVROPSKI PRVAK NIJE IMAO: Prvo je za njih bio KOPILE, a sada GO*NO! (FOTO)

Iz nekog razloga "rosoneri" su golmana baš "uzeli na zub", iako je mogao dosta ranije da napusti klub koji je svakako dobro zaradio na njemu

Objavljeno:

Navijači Milana svakom prilikom daju do znanja Đanluiđiju Donarumi da su mu i te kako zamerili što nije produžio ugovor sa klubom već je letos u skupom transferu prešao u Pari Sen Žermen.

Nije ni prvi ni poslednji takav fudbaler, ali iz nekog razloga "rosoneri" su golmana baš "uzeli na zub", iako je mogao dosta ranije da napusti klub koji je svakako dobro zaradio na njemu.

Krajem avgusta su okačili transparente sa pretećim porukama reprezentativcu Italije kada su ga nazvali kopiletom, a sada su ga još jednom podsetili da mu spremaju "vruć doček" kada se vrati u Milano.

To će se desiti pre nego što su očekivali jer je Italija domaćin fajnal-fora Liga nacija pa će večeras od 20.45 dočekati Španiju na stadionu Đuzepe Meaca (zvanično, a za navijače Milana San Siro).

"Donaruma, go*no jedno! NIkada više nećeš biti dobrodošao u Milanu", piše na jednom transparentu okačenom na ogradi jednog mostića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.