ĐURĐEVIĆ GOLOM U 91. MINUTU DONEO POBEDU HIHONU: Sporting sigurnim koracima ide ka Primeri!
Foto: Profimedia

segunda

ĐURĐEVIĆ GOLOM U 91. MINUTU DONEO POBEDU HIHONU: Sporting sigurnim koracima ide ka Primeri!

Nekadašnji napadač Partizana nastavlja da rešeta

Objavljeno: 23:55h

Vodiće i ove sezone Uroš Đurđević i Umar Sadik bitku za najboljeg strelca u Segundi, a Sporting Hihon i Almerija za direktnan ulazak u Primeru. Velika tri boda doneo je Uroš Đurđević svom timu, Sporting je izbio na prvu poziciju zahvaljujući golu srpskog napadača u 91. minutu protiv Alkorkona – 1:0 (0:0).

Specijalan status izgradio je Uroš Đurđević u Sporting Hihonu, ima iza sebe fantastičnu sezonu u kojoj je umalo bio najbolji strelac Segunde – Raul de Tomas 23 gola, Uroš Đurđević 22, Umar Sadik 20 – a ove je pikirao sam vrh liste strelaca. I ponovo će rat voditi sa Umarom Sadikom.

Uroš Đurđević
foto: Profimedia

Na koti četiri je Uroš Đurđević posle večerašnjeg pobedonosnog gola, dok Umar Sadik ima dva gola više na svom kontu. Malo je nedostajalo Alkorkonu, poslednejplasiranom timu, da iščupa bod, a Sporting Hihonu da remizira treći ut u nizu i propusti priliku da se odlepi od Almerije.

Strepeo je Sporting Hihon protiv fenjeraša, mučio se... Granatirali su fudbaleri Alemrije gol Alkorkona, uputili 19 udaraca i u nadoknadi izbegli remi. Uroš Đurđević polako izrasta u heroja Sporting Hihona. Drugi put je direktno doneo pobedu, a ovo mu je i sdrugi gol u nedelju dana.

ŠPANIJA 2 – 10. KOLO

Sporting Hihon – Alkorkon 1:0 (0:0)

/Đurđević 90+1/

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.