ODBIO SALMU HAJEK: Vezista Ajaksa kaže da mu je ponuda laskala, ali da se već bio odlučio!
Foto: Profimedia, EPA/Maurice van Steen

nije vredela ni najjača veza

ODBIO SALMU HAJEK: Vezista Ajaksa kaže da mu je ponuda laskala, ali da se već bio odlučio!

Salma Hajek je od 2009. godine u braku s bogatim francuskim biznismenom s kojim ima i ćerku i čini se da mu ona ponekad pomaže i u samom vođenju kluba

Objavljeno:

Fransoa Pino, milijarder koji je vlasnik Rena, pokušao je na sve načine da dovede u klub vezistu Ajaksa Edsona Alvaresa.

Ono što je posebno zanimljivo je to što je Meksikanac dobio poziv od Salme Hajek, slavne glumice i Pinoove supruge, a Alvaresove zemljakinje.

- Da, istina je. Nazvala me sama Salma da mi kaže kako je moja poznata meksička zmeljakinja i pokušala me nagovoriti da odem u Francusku i da potpišem za Ren. To me iznenadilo i laskalo mi je, ali moj izbor za Ajaks bio je siguran i ja sam joj to objasnio. Na kraju nisam imao sumnje - rekao je Alvares.

Edson Alvares, FK Ajaks
foto: EPA/Maurice van Steen

Salma Hajek je od 2009. godine u braku s francuskim biznismenom s kojim ima i ćerku i čini se da mu ona ponekad pomaže i u samom vođenju kluba.

Salma je veoma poznata u šou biznisu, ali i sam Pino. On je izvršni direktor luksuzne modne grupe Kering, kuće brendova kao što su Gući, Sen Loren i Balensijaga.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Pinoov otac, koji se takođe zove Fransoa, jedan je od najbogatijih ljudi na svetu. Osim što drže poznate modne brendove, vlasnici su i francuske TV mreže TF-1 i francuskih novina 'L Mod', te časopisa 'L Poen'.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.