Martinele, sudije degeni, bunkeraši, matorci drvoseče: Ove stvari treba zakonom zabraniti u balonima za fudbal! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Profimedia

Ministre, reaguj :)

Martinele, sudije degeni, bunkeraši, matorci drvoseče: Ove stvari treba zakonom zabraniti u balonima za fudbal! (VIDEO) (FOTO)

Svako od nas je bar jednom, ako ne i stotinak puta, završio termin u nekom od popularnih fudbalskih balona i poželeo da nekoga ubije, osakati, nekome izlomi kolena, ili bar napravi jednu solidnu sačekušu... Nažalost, ja to još nikada nisam uradio!!!
Objavljeno: 16:14h

4. Matorci koji biju klince kad ih prođu

foto: Fonet

Neretko se dogodi da jedan od brzih i tehnički nadarenih klinaca proturi loptu nekom 40-godišnjaku kroz noge, a onda ga ovaj poput Đenara Gatuza u kombinaciji sa Tomasom Gravesenom pokupi po kolenima i pošalje ga na fizikalne terapije u trajanju od četiri do šest meseci! Veoma iritantno, mora se priznati! Dobro, jednog dana ću i ja biti taj matorac, ali do tada...

5. Oni što dave loptu

Super, dečko, svi znamo da igraš u Sremu iz Jakova i da si najbolji strelac ekipe! Ne moraš to da pokazuješ i kada igraš termin sa nama balvanima, pa nikom nećeš da dodaš loptu! Sledeći put ćemo te oterati kući i naterati da sam sneseš troškove celog fudbala!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.