LEO MESI OTVORIO DUŠU: Voleo bih DA SE VRATIM u Barselonu! Niko od mene nije tražio da igram BESPLATNO!
Foto: Profimedia

još to nije svario

LEO MESI OTVORIO DUŠU: Voleo bih DA SE VRATIM u Barselonu! Niko od mene nije tražio da igram BESPLATNO!

Jedan od najboljih igrača svih vremena dao je intervju za katalonski Sport

Objavljeno: 09:27h

Lionel Mesi je letos morao da napusti Barselonu nakon što katalonski klub nije mogao da mu ponudi produženje ugovora zbog finansijske krize.

Argentinac je odlučio da potpiše dvogodišnji ugovor s Pari Sen Žermenom gde još nije dao gol u Ligi 1 i na terenu se vidi da se i dalje privikava na novu ekipu i novi sistem igre, a stvari otežavaju i sitne povrede i reprezentativne pauze.

Jedan od najboljih igrača svih vremena dao je intervju za katalonski Sport u kom je priznao da bi voleo da se jednog dana vrati u Barselonu i postane član uprave kako bi pomogao klubu.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

- Voleo bih da se vratim u Barsu, da pomognem klubu kao član uprave. Oduvek sam govorio da želim da pomognem klubu na svaki mogući način i budem od koristi Barsi. Voleo bih u jednom trenutku da postanem član uprave, ako se za to ukaže prilika. Želim ponovo da pomognem Barseloni. To je klub koji ja istinski volim i kom želim sve najbolje, želim da nastavi da se razvija i želim da bude najbolji na svetu - rekao je Mesi.

Takođe, naglasio je da od njega niko nije tražio da ostane u klubu i igra besplatno.

- Niko u Barsi nije tražio od mene da igram potpuno besplatno. Cilj mi je da do kraja karijere osvojim još jednu Ligu prvaka i nadam se da će se to desiti - dodao je Leo.

Mesi je u dosadašnjem delu sezone odigrao osam mečeva za PSŽ u svim takmičenjima i dao tri gola u Ligi šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.