Sivić zna šta bi Srbija trebalo da uradi da se plasira na Evropsko prvenstvo!
Foto: Fonet

idemo dalje!!!

Sivić zna šta bi Srbija trebalo da uradi da se plasira na Evropsko prvenstvo!

Srpski fudbaleri otputovali su u Norvešku sa odličnim rezultatom iz Beograda i pobede od 2:0, što su omogućili pogodak kapitena Uroša Đurđevića i autogol Kristofera Haralsajda
Objavljeno:

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić izjavio je danas je se njegova ekipa se neće opustiti u revanš meču baraža u Norveškoj i smatra da će jedan gol biti dovoljan za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Srpski fudbaleri otputovali su u Norvešku sa odličnim rezultatom iz Beograda i pobede od 2:0, što su omogućili pogodak kapitena Uroša Đurđevića i autogol Kristofera Haralsajda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zadovoljan sam što smo došli tri dana pre utakmice kako bismo se prilagodili na ovdašnju klimu. Evidentna je razlika u odnosu na Beograd, dosta je hladnije i igraćemo na drugačijoj podlozi. Tenzija je velika, motivisani smo jer je pred nama veoma značajna utakmica - rekao je Sivić za sajt FSS.

Sivić je dodao da je Sergej Milinković-Savić imao stomačne probleme, ali da će biti u sastavu, kao i da ga raduje povratak Marka Grujića od povrede.

- Biće promena, svi žele da se nametnu i imaju minažu. Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu, Norvežanima se vraćaju dva igrača iz A tima. Pod pritiskom su, što moramo da iskoristimo i budemo pametni. Igraćemo da postignemo gol koji bi nam otvorio vrata Evropskog prvenstva - rekao je Sivić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.