NOVI PROBLEM ZA NEMAČKOG FUDBALERA: Zbog svog stava Kimih mora ponovo da ide u karantin!
Foto: AP

neka ide

NOVI PROBLEM ZA NEMAČKOG FUDBALERA: Zbog svog stava Kimih mora ponovo da ide u karantin!

Bavarci imaju problem jer pored Jozue Kimiha vakcinu odbijaju da prime Serž Gnabri, Džamal Musijala i Erik Maksim Čupo Moting

Objavljeno:

Ne želi da se vakciniše i to je počelo da pravi ozbiljne probleme Bajernu. Jozua Kimih prvo je morao u karantin zbog kontakata sa zaraženim saigračem Niklasom Zuleom (zbog toga nije igrao za reprezentaciju tokom poslednje reprezentativne pauze), a kako se tokom poslednjih dana družio sa još jednom osobom (iz privatnog okruženja) koja je imala simptome kovida (poslednji test pokazao da se radi o ozloglašenom virusu), jedan od najboljih igrača bavarskog kluba ponovo mora "pod ključ".

U prevodu, neće ga biti u konkurenciji za večerašnji meč u Augzburgu, kao ni za put u Kijev, gde Bajern tokom nedelje čeka utakmica Lige šampiona protiv Dinama.

Kimih je propustio poslednja dva treninga, u četvrtak i petak. Julijan Nagelsman kazao je da se radi o predostrožnosti, no ubrzo je stigao pozitivan test osobe što je bila u Kimihovom društvu i situacije postala jasna - pouzdani vezista ne može sa timom.

Bavarci imaju problem jer pored Jozue Kimiha vakcinu odbijaju da prime Serž Gnabri, Džamal Musijala i Erik Maksim Čupo Moting.

Postoje nezvanične najave da bi nemačka na nivou države mogla da pooštri kovid-pravilnik i nevakcinisanima zabrani da igraju utakmice.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.