PARTIZAN SVE DALJE OD VRHA: Mreže mirovale u Humskoj, Zvezda na +10! (FOTO) (VIDEO)

KIKS CRNO-BELIH

PARTIZAN SVE DALJE OD VRHA: Mreže mirovale u Humskoj, Zvezda na +10! (FOTO) (VIDEO)

Partizan razočarao partijom protiv Radničkog
Objavljeno: 22:09h

Partizan je u 10. kolu Superlige Srbije razočarao navijače i na svom stadionu zabeležio samo remi protiv ekipe Radničkog iz Niša - 0:0. Osvajanjem samo jednog boda Partizan trenutno zaostaje 10 bodova za Crvenom zvezdom, uz utakmicu manje. Prvi deo igre protekao je bez ozbiljnijih šansi, a utakmica je odisala bezidejnošću u oba tima. Partizan je imao dve poluprilike preko Abubakara u 11. i Božinova u 38. minutu. Gosti su pretili u 18. minutu kada se golman Živković okliznuo u šesnaestercu, ali je Radnički bio neprecizan. Uglavnom je Partizan imao veći posed lopte, dok je gostujući tim pokušavao preko kontranapada da dođe do prilike za gol. Međutim, ni jedna, ni druga opcija nisu donele željene rezultate. Početak drugog dela obećavao je mnogo toga zbog povećane dinamičnosti, ali se ubrzo sve utopilo u sivilo nedeljne večeri. Domaćin je bio bez izgledne šanse za gol, a gostima je kod svojih napada nedostajala završnica. Na kraju, Nišlije zadovoljne, a Partizan udaljen od vrha tabele. Pritom postoji velika mogućnost da je Zoran Milinković poslednji put sedeo na klupi srpskog šampiona.

Partizan - Radnički Niš 0:0 SASTAVI Partizan:Ž. Živković - Bandalovski, Balažic, Fabrisio, Leković - Jevtović, Brašanac, Lukić (od 55. Saša Ilić) - A. Živković, Oumaru (od 74. Stevanović), Božinov (od 62. Šaponjić) Radnički Niš: A. Jovanović - Petrović (od 55. Đorđević), R. Bulatović, D. Bulatović, Lakić Pešić - Bogdanović, Blažić, Apostolović (od 67. Tomić) - Marjanović, Zemljanuhin (od 92’ Mrkić) - Ašćerić.
TOK MEČA: Utakmica je završena! 90. minut - Centrašut Alena Stevanovića završava pored gola. To je ujedno bila i poslednja šansa da crno-beli stignu do pobede. Bez izglednih šansi na obe strane. Partizan kao da nema snage za konkretnije napade. 70. minut - Šut Darka Bulatovića, ali se opet trese samo spoljni deo mreže gola Partizana. 57. minut - Šutirao je Oumaru snažno sa ivice šesnaesterca, ali je golman gostiju dobro reagovao. Čudi činjenica da se Partizan muči protiv Radničkog u Beogradu, jer su crno-beli trijumfovali u svakom meču ove sezone koji su igrali na svom stadionu.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

45. minut - Kraj poluvremena. 44. minut
38. minut 32. minut Treba napomenuti da je na ovom meču kapiten Partizana Darko Brašanac, pošto od prvog minuta ne igraju ni Saša Ilić ni Stefan Babović. 18. minut
12. minut 11. minut 6. minut 1. minut - Utakmica je počela!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.