FUDBALSKA OPSERVACIJA MARIJA: Salah me podseća na Ronaldinja!
Foto: Profimedia

najvažnija sporedna stvar na svetu

FUDBALSKA OPSERVACIJA MARIJA: Salah me podseća na Ronaldinja!

Ni teniske zvezde nisu imune na svet virtualnog i kompjuterske igrice.

Objavljeno:

Endi Mari je strastveni ljubitelj fudbala i neko ko redovno igra "fantazi", ali škotski teniser je priznao da žali što je napravio "menadžerski" propust.

U svoj fantazi draft na početku sezone, ubacio je Harija Kejna, ali ne i Mohameda Salaha.

- Mislio sam, u redu, postići će Kejn 25,30 golova u sezoni za Totenhem, ali će dati 35, 40 za Mančester siti ako ode tamo. Ostavio sam sve otvoreno do poslednje sekunde i izabrao sam Kejna umesto Salaha i sada žalim zbog toga - rekao je Mari za Eurosport.

Britanac je priznao da bez obzira što je navijač Arsenala, uživa u igrama Mohameda Salaha u dresu Liverpula.

- Volim da gledam Salaha jer je tako uzbudljiv na terenu. Dopada mi se njegova ličnost, većinu vremena je nasmejan i čini se da uživa u tome što radi. Teško je da ga ne volite zbog toga, daje prelepe golove i zabavan je za gledanje. Ne kažem da je kao Lionel Mesi, ali su obojica levaci, sjajni dribleri. Nekako me po ličnosti podseća na Ronaldinja - kaže Mari.

Ronaldinjo
foto: AP

Egipćanin je na 24 meča u svim takmičenjima od starta sezone postigao 22 pogotka.

Mari se prisetio vremena kada je mkao dečak trenirao u Barseloni i išao na mečeve "blaugrane".

- Kada sam imao 15 godina, bio sam u Barseloni i išao sam mnogo na utakmice. Uživao sam da gledam Ronaldinja, izgledalo je uvek kao da ima najveću žurku svog života i da jako uživa. Gledao sam jednom kako se zagreva pre meča. Ceo tim je radio sprintove, a on je radio po svom, igrao se sa loptom, driblao, šutirao je u vis i uz to razne trikove. Salah me podseća na to, kako ulazi u mečeve, tako da volim da ga gledam. Ipak, napravio sam lošu odluku ove godine - zaključio je bivši broj jedan.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.