ARSENAL PONUDIO BARSELONI RAZMENU: Otpisani Obamejang za zaboravljenog Koutinja!
Obamejang i Koutinjo, Foto: Profimedia

svi srećni?

ARSENAL PONUDIO BARSELONI RAZMENU: Otpisani Obamejang za zaboravljenog Koutinja!

Leta 2020. "Ganersi" su navodno bili blizu da dovedu Koutinja na pozajmicu, a sada se Brazilcu pruža nova prilika da se vrati u Premijer ligu

Objavljeno:

Barselona je navodno dogovorila prvi veliki transfer po dolasku Ćavija Ernandesa na klupu. Lokalni katalonski mediji su juče preneli vest da će na Kamp Nou za 55 miliona evra stići Feran Tores iz Mančester sitija.

A sada će klub pokušati da se reši igrača koji nisu po volji Ćaviju. U pitanju su Samuel Umtiti, Seržinjo Dest, Luk de Jong i Filipe Koutinjo.

Za poslednjeg od njih je ponovo zainteresovan Arsenal, piše engleski "Dejli ekspres". Najpopularniji londonski klub je navodno ponudio razmenu "Blaugrani": Obamejang za Koutinja.

Kutinjo
foto: Profimedia

Pjer-Emerik Obamejang je donedavno bio glavni igrač i kapiten Arsenala, ali je zapao u lošu golgetersku formu pa i promašivao nemoguće ove sezone.

Povrh svega, vratili su se njegovi porblemi sa nedisciplinom, pošto je dobio dozvolu kluba da ode u Francusku i poseti bolesnu majku, nije se vratio na vreme da prisustvuje treningu kako je bilo dogovoreno već je ušao u kovid-protokol i dodatno zakomplikovao situaciju.

Pjer-Emerik Obamejang
foto: Profimedia

Pošto mu ovo nije bio prvi ovakav prestup, menadžer "Tobdžija" Mikel Arteta mu je oduzeo kapitensku traku, ali i odstranio Gabonca iz ekipe.

Tako Aleksandr Lakazet, iako je bio viđen da ode sa Emirejtsa, sada predvodi napad Arsenala sa kapitenskom trakom, a Oba je na izlaznim vratima.

Leta 2020. "Ganersi" su navodno bili blizu da dovedu Koutinja na pozajmicu, a sada se Brazilcu pruža nova prilika da se vrati u Premijer ligu. Bivši fudbaler Liverpula je pružao dobre partije na pozajmici u Bajernu, ali na Kamp Nouu nikako nije uspeo da se nametne, mada je utisak da nije ni dobijao pravu priliku.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.