Milinkovića ni povici navijača, ni 10 bodova zaostatka neće oterati!

još uvek nije vreme

Milinkovića ni povici navijača, ni 10 bodova zaostatka neće oterati!

Trener Partizana očigledno smatra da još uvek nije vreme da preuzme odgovornost za loše rezultate svog tima u novoj sezoni
Objavljeno: 14:31h

Fudbaleri Partizana ponovo nisu osvojili tri boda u Superligi Srbije. Crno-beli su na svom stadionu odigrali bez golova protiv Radničkog iz Niša i sada zaostaju za Crvenom zvezdom čak 10 bodova. Trener srpskog šampiona, Zoran Milinković izajvio je posle utakmice da navijači imaju pravo da budu nezadovoljni zbog ovakovg rezultata, ali da ima još dosta da se igra u prvenstvu. PARTIZAN SVE DALJE OD VRHA: MREŽE MIROVALE U HUMSKOJ, ZVEZDA NA +10! (FOTO) (VIDEO)

- Čestitam Radničkom na osvojenom bodu, uz napomenu da je bod za nas malo. Ovo nam je još jedan kiks u prvenstvu, mislim da smo pravili prilike za gol, ali da nismo imali realizaciju. Kako je vreme prolazilo bili smo sve nervozniji. Ljudi su s pravom nezadovoljni rezultatom. Naravno, šanse postoje dokle god se igra. Biće i taj plej-of pa ćemo videti šta će se desiti - rekao je Milinković i dodao da ne namereva da podnese ostavku. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.