NIJE BILO REŠENJA! Mitrović otkrio zbog čega je propustio dodelu nagrada u Beogradu
Foto: Starsport©

nema razloga za ljutnju

NIJE BILO REŠENJA! Mitrović otkrio zbog čega je propustio dodelu nagrada u Beogradu

Osvrnuo se na sve češće komentare da je odavno prerastao Fulam

Objavljeno: 15:59h

Golom u poslednjim minutima utakmice u Lisabonu, Aleksandar Mitrović je postao heroj cele nacije pošto je odveo na Svetsko prvenstvo.

Nakon tog pogotka, tačnije krajem 2021. godine, napadača Fulama je dobio nagradu Zlatni gol, koju je trebalo da preuzme na svečanoj ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije. Tada su Zlatne lopte dobili najbolji fudbaler Dušan Tadić, najbolja fudbalerka Jelena Čanković i najbolji trener Dragan Stojković.

Mitrović zbog obaveza sa Fulamom i gustog rasporeda nije mogao da dođe u Beograd i primi priznanje.

- Morao sam, nažalost, da ostanem u Londonu. Nije postojao ni promil šansi da dođem u Beograd! Razgovarao sam i sa ljudima iz kluba, imali smo želju da napravimo „gimnastiku“, ali nije bilo rešenja - objasnio je Mitrović za Sport klub.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

On je potom u nekoliko reči odgovorio na šokantne navode da je odlučio da ne dođe na ceremoniju zato što je ljut jer nagrada za najboljeg igrača u 2021. godini nije pripala njemu.

- Čista glupost! Neistina! Ne bih više ništa mogao da kažem!

Osvrnuo se Mitrović i na sve češće komentare da je odavno prerastao Fulam i da zaslužuje da igra u jačem klubu.

- Nema ništa konkretno! Fokusiran sam na Fulam, bože zdravlja, kad dođe letnja pauza razmišljaću o mogućem odlasku. Nije isključeno ni da se priča aktuelizuje u predstojećem zimskom prelaznom roku, ali… Nikad ne reci nikad. Pričaću i sa ljudima iz kluba, eventualni transfer podrazumeva saglasnost tri strane - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović uživa gledajući superligašku tabelu. Partizan vodi trku i grabi ka trofeju.

- Crno-beli zaslužuju titulu! Preporodio je Aleksandar Stanojević ekipu i klub, poznaje svaki kutak u Humskoj i sa lakoćom nosi teret velikog kluba. Stručan rad, detaljne analize, hrabrost da iznese misli, sve je u opisu sjajnog trenera. Partizanovac „celom dužinom“, prvi dođe na stadion i poslednji ode. Osetio sam koliko Stanoje zna, voleo bih da vrati titulu u Humsku i sve nas, iz crno-bele porodice, učini presrećenim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.