SJAJNE VESTI ZA "ČEKIĆARE": Jedan od najboljih igrača ostaje veran Vest Hemu do 2024. godine!
Foto: Profimedia

premijer liga

SJAJNE VESTI ZA "ČEKIĆARE": Jedan od najboljih igrača ostaje veran Vest Hemu do 2024. godine!

Bolji početak godine navijači nisu mogli ni da zamisle

Objavljeno:

Vest Hem Junajted je sa oduševljenjem objavio da je jedan od najboljih fudbalera ovog kluba Majkl Antonio pristao da produži ugovor.

Majkl Antonio ima 31 godinu i u Vest Hem je došao 2015. iz Notingem Foresta. Poslednjih sezona je jedan od najboljih igrača. U klubu su prezadovoljni što je fudbaler sa Jamajke pristao da produži ugovor do leta 2024, sa opcijom na još godinu dana.

„Produženje ugovora je priznanje za Antoniov doprinos uspehu kluba u poslednje dve godine, kao i za njegov naporan rad i posvećenost otkako je došao u istočni London 2015. godine„, kaže se između ostalog u saopštenju Vest Hema.

Antonio je golovima pomogao Čekićima da 2020. opstanu u Premijer ligi, da bi sa deset golova i pet asistencija odigrali veliku ulogu prošle sezone kad je Vest Hem obezbedio kvalifikacije za Ligu Evrope.

U međuvremenu je sa ukupno 50 postignutih golova postao najbolji strelac Vest Hema u istoriji Premijer lige.

Ove sezone je na 19 premijerligaških utakmica već postigao osam golova.

U kasnim godinama postao je i A reprezentativac Jamajke. Debitovao je septembru prošle godine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. postigavši golove protiv selekcija Salvadora i Sjedinjenih Država.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.