Selektor Orlića: Ako prođemo grupu, kao da smo već osvojili prvenstvo!
Foto: Fonet

ipak, verujemo u naše

Selektor Orlića: Ako prođemo grupu, kao da smo već osvojili prvenstvo!

Apsolutno je suvišno govoriti o rejtingu selekcija, jer se radi o reprezentacijama, naravno mislim na Španiju i Portugal, koje su mnogo puta osvajale ovaj šampionat, rekao je Sivić
Objavljeno:

Selektor Srbije Tomislav Sivić ne krije da je pred našom mladom reprezentacijom veliki izazov na Evropskom šampionatu u Poljskoj, a odmah posle žreba istakao je da Orlići imaju jasan cilj, a to je plasman u polufinale.

- Rekao sam i pre izvlačenja da na Evropskom prvenstvu nema lakih protivnika. Mislim da smo dobili jednu korektnu grupu. Teško je izabrati koja je najjača na predstojećem šampionatu. Mislim da biti prvi u našoj grupi, isto je kao da ste osvojili prvenstvo Evrope. A naše ambicije su velike - kazao je Sivić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koliko raspored utakmica može da igra ulogu za konačan plasman u grupi?

- Prvu utakmicu igramo sa Portugalijom, mislim da je to dobro. Dobro je i što će Portugal i Španija imati svoj derbi, ali moj stav je da treba da se bavimo sobom, da mi damo svoj maksimum i probamo da budemo prvi u grupi i plasiramo se u polufinale.

Ima li smisla pričati o kvalitetu naših rivala, pre svega Španije i Portugalije?

- Apsolutno je suvišno govoriti o rejtingu selekcija, jer se radi o reprezentacijama, naravno mislim na Španiju i Portugal, koje su mnogo puta osvajale ovaj šampionat, stalni su učesnici i ne treba trošiti reči o kvalitetu koji poseduju - zaključio je Tomislav Sivić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.