Vapaj igrača Jagodine: Nemam šta da jedem ni gde da spavam! (FOTO)

Poledica za Espreso

Vapaj igrača Jagodine: Nemam šta da jedem ni gde da spavam! (FOTO)

Gde ćemo posle Lučana, ne zna se! Verovatno će se vratiti svojim kućama i čekati dalji razvoj situacije. Ovo je nenormalno, reč je o superligašu!
Objavljeno: 15:28h

Koliko je alarmatna situacija u srpskom fudbalu trenutno na najbolji mogući način govori aktuelno stanje fudbalera Jagodine. Tuga i čemer! Naime, Kako je Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" objavio četvorica fudbalera FK Jagodina izbačena su iz stanova pošto klub nije plaćao svoje obaveze, iako je po ugovorima bio obavezan da obezbedi smeštaj igračima! Reč je o kapitenu Aleksandru Filipoviću, Mladenu Popoviću, Aleksandru Stojimiroviću i Frensisu Kjeremeu. - Igrači su morali da napuste stanove u kojima su živeli pošto su to od njih stanodavci zahtevali, jer je klub plaćanje preuzeo na sebe - rekao je za Espreso predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", Mirko Poledica.

Vi ste u komukaciji sa pomenutim igračima, šta su Vam rekli? - Gde ćemo posle Lučana, ne zna se! Verovatno će se vratiti svojim kućama i čekati dalji razvoj situacije. Ovo je nenormalno, reč je o superligašu! Šta su Vam fudbaleri poslednje reklu u nedelju pred meč protiv Mladosti? - Jedan fudbaler mi je poslao poruku, koju slobodno možete da objavite: "Nemam šta da jedem, možete li da mi pomognete?!". Naravno da ćemo pomoći, kao i svim ostalim članovima Sindikata koji plaćaju članarinu i to bespovratno.
Vi ste objavili ovu informaciju, šta dalje očekujete? - Mi postupamo u ime igrača. Trebalo bi zvati i pitati predsednika kluba, Gorana Milanovića, koji se pre samo nekoliko dana hvalio kako je "Jagodina među četiri najuspešnika kluba u Srbiji", a fudbalere im izbacuju na ulicu - rekao je Poledica za naš portal i na kraju podvukao: - Ovo je žalosno! Ovo nema nigde u Evropi da u najvišem rangu fudbala ovakve stvari se događaju sa igračima. Ovo je poraz Fudbalskog saveza Srbije, čiji je Milanović potpredsednik. Dotakli smo dno! (Aleksander Vlajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.