IMA VELIKO POVERENJE U NJEGA! Dejan Stanković SPREMA iznenađenje za meč sa Radničkim!
Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

kup srbije!

IMA VELIKO POVERENJE U NJEGA! Dejan Stanković SPREMA iznenađenje za meč sa Radničkim!

Očekuje se da crveno-beli večerašnji duel počnu bez bonus igrača

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Niša u okviru osmine finala Kupa Srbije, a Dejan Stanković će "promešati karte".

Crvena zvezda je pobedom nad Čukaričkim otvorila prolećni deo sezone 3:0, a trener crveno-belih će izvršiti samo blage korekcije u odnosu na prolećnu premijeru.

Tačnije, očekuje se da crveno-beli večerašnji duel počnu bez bonus igrača (nema pravila u Kupu), pa će mesto mladog Strahinje Erakovića popuniti Radovan Pankov.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Oporavio se od povrede glave Milan Pavkov, ali će Dejan Stanković na megdan Nišlijama izvesti proverenu formaciju 4-1-4-1.

Usamljen u špicu će biti Ohi, dok će na desnom boku delovati Filipo Falko. Istakao je Dejan Stanković da ima velika očekivanja od Italijana u nastavku sezone i možda je duel sa Radničkim najava novog poglavlja bivšeg člana Lečea na Marakani.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Pičini, Pankov, Dragović, Rodić, Sanogo, Falko, Kanga, Ivanić, Katai, Ohi.

RADNIČKI NIŠ: Dujmović, Aksentijević, Vujadinović, Savić, Ćirković, Arsić, Pejović, Mesarović, Mitrović, Kasalica, Živojinović.

Radnički je poslednjih godina rado viđen gost i rival Crvene zvezde. Srpski šampion je vezao sedam pobeda protiv ekipe iz Niša. Zanimljivo je da su crveno-beli prethodni put primili gol protiv Radničkog još u novembru 2018. godine u remiju na Čairu (2:2).

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.