OVAKVA PRILIKA SE NE UKAZUJE DVAPUT! Partizanu porasle šanse protiv Fejnorda!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

DOBRE VESTI!

OVAKVA PRILIKA SE NE UKAZUJE DVAPUT! Partizanu porasle šanse protiv Fejnorda!

Rival crno-belih dolazi znatno oslabljen u Humsku

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana igraju protiv Fejnorda u četvrtak od 18.45, a crno-beli neće moći da računaju na jednog od najboljih igrača, Rikarda Gomeša!

Napadač zbog crvenog kartona protiv Sparte neće na teren, ali ni protivnici nisu u boljoj situaciji...

I njima će nedostajati najbolji strelac ekipe, Gus Til. I on je pocrveneo u prethodnoj evropskoj utakmici, pa neće putovati sa ekipom za Beograd na meč sa Partizanom. Sačekaće, isto kao i Rikardo, utakmicu u Roterdamu da pokaže šta zna.

Rikardo Gomeš
Rikardo Gomešfoto: Starsport©/Predrag Milosavljević

Til je u dosadašnjem delu sezone postigao 19 golova za Fajenord, uz tri asistencije. U prvenstvu Holandije je dao 13 i deli drugo mesto na listi strelaca sa Karlsonom iz AZ Alkmara, dok je dao šest golova u Evropi ove sezone.

Pored Gusa Tila na megdan Partizanu neće moći ni Patrik Valemark. Šveđanin igra na krilnim pozicijama, nije član startne postave, tek je u januaru došao iz Hakena, odakle je doneo sa sobom i suspenziju.

Tajrel Malasija, štoper Fejnorda već ima jedan žuti karton, pa će morati da se pazi u Humskoj, samo što takva opasnost visi nad glavom i trojici fudbalera Partizana - Igoru Vujačiću, Aleksandru Popoviću i Lazaru Markoviću.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.