Jokić razvalio Dalas, asistencija ga delila od tripl-dabla! Najbolji Bobijev meč u Detroitu i vrlo loši Bjelica! (VIDEO)
Foto: Fonetap

postao je monstrum

Jokić razvalio Dalas, asistencija ga delila od tripl-dabla! Najbolji Bobijev meč u Detroitu i vrlo loši Bjelica! (VIDEO)

Tako malo je nedostajalo srpskom centru da prvi put u karijeri ostvari tripl-dabl učinak, a ubacio je 27 poena
Objavljeno: 09:05h

I Boban Marjanović je konačno dobio koliko - toliko prilike u Detroitu i sasvim je dobro iskoristio svaki minut na terenu. Naš centar je za 7 minuta postigao 6 poena, zabeležio 2 skoka, 1 ukradenu loptu i dve blokade što mu je najbolja partija u dresu Pistonsa.

Ipak, Detroit je poražen ubedljivo od Čikaga 113:82 koji je imao čak 7 dvocifrenih strelaca. Batler je ubacio 19, Gibson 16, Lopez 14, Vejd, Mekdermot i Mirotić po 13 i Rondo 10 uz 14 asistencija. Kod "klipova" samo su Loer sa 16 i Heris sa 10 bili dvocifreni na ovom meču.

Minesota je savladala Finiks 115:108, ali Nemanja Bjelica nije imao baš neki doprinos tome. On je za 13 minuta pokušao dva puta da šutira za tri poena i promašio i imao je skok i dve asistencije.

Zato je udarna trojka odigrala fantastičan meč, Entoni-Tauns je postigao 28 poena i 15 puta bio najviši u skoku, Vigins je ubacio 26, a Levin 23 poena. Kod poraženih najbolji su bili Bledso sa 27 i Najt sa 18.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.