Džikić poziva na oprez pred meč sa Solnokom!
Foto: Saša Pavlić Koky

bez opuštanja

Džikić poziva na oprez pred meč sa Solnokom!

Trener Partizana smatra da ne sme da bude opuštanja pred duel sa mađarskim timom
Objavljeno:

Prvu utakmicu u 2017. godini, košarkaši Partizana igraju pred svojim navijačima. U sredu, 04.01. crno-beli od 20 časova u okviru XI kola FIBA Lige šampiona dočekuju mađarski Solnok.

Prodaja ulaznica za ovaj meč počinje tri sata pre početka susreta (od 17 časova) na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena ulaznice za tribine je 300 dinara, dok je za parter potrebo izdvojiti 500 dinara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pred sutrašnji duel sa ekipom protiv koje su crno-beli često igrali i u ABA ligi, trener Aleksandar Džikić je izjavio:

- Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu. Dovedeni su iskusni Andrić i Pavličević, i to će sigurno doneti novi kvalitet njihovoj igri u napadu, pre svega u šutu spolja i unutrašnjoj igri, a to će rasteretiti njihovog prvog strelca Vojvodu.

- Takođe, igraju dosta agresivnije u fazi odbrane, sa puno kontakta i pomaganja. Kada se sve to podvuče, nema mesta nikakvom opuštanju ili 'unapred upisanim bodovima', jer ako ne uđemo maksimalno spremni za borbu, ništa dobro iz toga ne može da se dobije. Na sve to, zdravstvena situacija je potpuno nezahvalna, treniramo nekompletni, a to nam je već više puta poremetilo rad i način pripreme za utakmicu - istakao je Džikić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.