ATAMAN SE NADA REŠENJU PROBLEMA: Dvostrukim standardima mora da se stane na kraj!
Ergin Ataman, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

VIDEĆEMO

ATAMAN SE NADA REŠENJU PROBLEMA: Dvostrukim standardima mora da se stane na kraj!

Pojedini evroligaški klubovi ne puštaju igrače

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Turske Ergin Ataman, ujedno i trener Efesa, izjavio je da se nada rešenje po pitanju "prozora" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Turci u petak dočekuju Belgiju, a tri dana kasnije gostuju Srbiji.

- Tu sam, biću sa timom danas i sutra, potom u sredu uveče putujem za Madrid gde ću voditi Efes protiv Reala u četvrtak. Vraćam se u petak ujutru u reprezentaciju. Odradićemo poslednje taktičke pripreme pred sam meč sa Belgijom. Uslovi su teški, ali moramo da pobedimo i verujem da hoćemo. Lično nemam problema, neću moći da vodim samo jedan trening. Ipak, igračima je daleko komplikovanije. Četiri igrača Fenerbahčea će igrati utakmicu Evrolige u četvrtak, a onda će braniti boje reprezentacije u petak - istakao je Ataman, a preneo Jurohups.

Ergin Ataman
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Ataman neće moći da računa na Sertača Šanlija iz Barselone.

- Pojedini evroligaški klubovi ne puštaju igrače, dok im neki daju dozvolu. Virtus je recimo dozvolio Ismaelu Bakou da igra za Belgiju i biće u timu protiv nas. Isto važi i za Retina Obasohana koji će igrati za Asvel u četvrtak, ali će biti u belgijskoj ekipi. A mi nemamo Šanlija na raspolaganju. Dvostrukim standardima mora da se stane na kraj - zaključio je selektor Turske.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.