Jokićev i Bjelin skroman učinak u porazima svojih timova, Bobija nigde, zvezda Minesote povređena do kraja sezone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA LIGA

Jokićev i Bjelin skroman učinak u porazima svojih timova, Bobija nigde, zvezda Minesote povređena do kraja sezone! (FOTO) (VIDEO)

Denveru nije trebao poraz, ali je bio neizbežan. San Antonio je kod kuće lako rešio meč protiv Nagetsa sa 121:97, a naš srpski centar je pružio nešto slabiju partiju, nego na one na koje smo navikli
Objavljeno:

Još jedno uzbudljivo veče odigralo se u NBA ligi, koje je ostalo u senci glavne vesti, a stižu iz Minesote.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od glavnih igrača Timbervulfsa, Zek Levin, povređen je do kraja sezone, objavio je taj klub. Zbog kolena će odsustvovati sa terena možda i do starta naredne!

Plakanje od smeha i tuge: Srpski asovi ne ostavljaju ravnodušnim, a ove emotivne momente nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

Denveru nije trebao poraz, ali je bio neizbežan. San Antonio je kod kuće lako rešio meč protiv Nagetsa sa 121:97, a naš Nikola Jokić pružio je nešto slabiju partiju, nego na one na koje smo navikli.

Centar srpske reprezentacije je za 15 minuta na parketu ubacio 11 poena, uz dve asistencije i jednom uhvaćenom loptom. Šut iz igre 5/9, ali zato i jedan ostvaren šut za tri poena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.