"BRAVO ZA IGRAČE"! Svetislav Pešić oduševljen posle pobede nad Britancima, ali poslao je poruku NAVIJAČIMA (VIDEO)
Svetislav Pešić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

"jako sam srećan"

"BRAVO ZA IGRAČE"! Svetislav Pešić oduševljen posle pobede nad Britancima, ali poslao je poruku NAVIJAČIMA (VIDEO)

Dobra koncentracija, sjajni statistički parametri, u vidu 16 ofanzivnih skokova, 18 asistencija i 10 ukradenih lopti. Brojevi su sjajni, rekao je između ostalog selektor Srbije

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Veliku Britaniju u Njukaslu sa 74:68 u trećem kolu druge runde kvalifikacija za Mundobasket 2023. godine.

Samo reči hvale za svoje izabranike imao je selektor Svetislav Pešić.

- Desilo se ono što smo očekivali od ove utakmice. Znali smo da će biti veoma motivisani i da igraju kao ekipa. Nama u prilog ne ide što smo sa mladim i novim timom imali samo dva, tri dana da se pripremimo. Jako sam srećan zbog pobede iako je ostvarena u kvalifikacionoj utakmici - rekao je Pešić.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu sa pohvalama.

- Dobra koncentracija, sjajni statistički parametri, u vidu 16 ofanzivnih skokova, 18 asistencija i 10 ukradenih lopti. Brojevi su sjajni. Želim reći svojim igračima bravo. Mislim da je ovo je trenutak u kojem ne možemo očekivati više, ali svesni smo važnosti ove utakmice ako hoćemo da igramo na Svetskom prvenstvu - istakao je popularni Kari.

Na kraju, osvrt na narednog protivnika Tursku u ponedeljak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

- Svaka utakmica je važna. Igramo protiv Turske, a potom u februaru još dva meča. Imamo jako tešku grupu i svi timovi žele da se kvalifikuju na Svetsko prvenstvo. Turci su sjajna ekipa i to su pokazali večeras protiv Belgije. Očekujemo veliku podršku od naših navijača na domaćem terenu, a to je prekopotrebno ovoj mladoj ekipi - zaključio je selektor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.