NBA ŠAMPION O JOKIĆU: "Udario bih tog belog momka, gađao bih ga loptom u lice!" (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Instagram/Printscreen

nema druge

NBA ŠAMPION O JOKIĆU: "Udario bih tog belog momka, gađao bih ga loptom u lice!" (VIDEO)

Nisu ih džabe zvali "Bad Boys"

Objavljeno: 10:07h

Četvorostruki NBA šampion Džon Sali izabrao je petoricu najboljih igrača u ligi prema njegovom mišljenju.

Nekadašnji član Detroita, Čikaga, Lejkersa i Panatinaikosa je bio gost Šenona Šarpa, a u odgovoru na pitanje redom je nabrajao Luku Dončića, Janisa Antetokumpa, Stefa Karija i Lebrona Džejmsa pre nego što je zastao kod petog imena.

"Dža Morent! Ne, kako se zove onaj drugi, beli momak", zapitao se Sali nakon čega mu je voditelj dao odgovor na pitanje o dvostrukom uzastopnom MVP-ju.

- Unervozim se dok ga gledam jer znam da bih morao da ga udarim u lice. Smislio bih kako da ga pogodim loptom u facu. To je jedini način. Izgleda tako čudno, zar ne? Ali, ima sve te brojke. U fazonu je ‘imaću sve te skokove i sve asistencije‘. Da, to je mojih pet - rekao je Sali.

Potom je upitan oko koga bi gradio svoju ekipu – Kevina Durenta ili Janisa Antetokumpa.

- Durent. Uvek ću to reći jer zaista igra odbranu i nije lenj. Fokusiran je kada je na terenu. Njegov posao je da ubaci narandžastu stvar kroz narandžastu stvar što više - zaključio je Sali.

Sali je u NBA stigao 1986. kada su ga Detroit Pistonsi birali sa 11. pozicije i upravo sa tom čuvenom, ozloglašenom ekipom ("Bad Boys") uzima dve titule 1989. i 1990. godine. Bio je i član Džordanovih Bulsa po povratku Majkla iz penzije i sa njima 1996. stiže do drugog prstena.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.