ATLANTA PRED SAM KRAJ MEČA DOŠLA DO BITNIH POENA: Bogdanović imao skromno veče! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

vredan trijumf

ATLANTA PRED SAM KRAJ MEČA DOŠLA DO BITNIH POENA: Bogdanović imao skromno veče! (VIDEO)

Najefikasniji je bio Tre Jang sa 26 poena

Objavljeno:

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Indijana Pejserse rezultatom 113:111 u noći iza nas.

Indijana Pejsersi su bez najboljeg igrača Tajrisa Haliburtona bili blizu pobede nad Atlanta Hoksima, ali su veliku pobedu ispustili.

Imali su dvocifrenu prednost na sredini četvrte četvrtine, ali kako se utakmica bližila kraju tako im se ruka hladila i Hoksi su uspeli da se potpuno vrate.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče, pošto se ispromašivao i iz igre šutirao tek 2 od 9 i upisao 4 poena uz 3 skoka i 2 asistencije, koje su donele 6 bitnih poena Janga i Hantera kojima je Atlanta profitirala.

Uglavnom je raspoloženi Tre Jang držao Atlanta Hokse u igri, dok je Benedikt Maturin propisno mučio krilne igrače domaćina, a i šut Badija Hilda nisu tek tako mogli da zaustave.

Posle dobrog otvaranja Hoksa usledile su dve odlične četvrtine Pejsersa, pa egal i drama u četvrtoj gde se očekivao produžetak sve dok Džon Kolins nije pogodio iz odbojke na 0,7 sekundi pre kraja i tako doneo trijumf rezultatom 113:111.

Najefikasniji je bio Tre Jang sa 26 poena, 25 je imao Diandre Hanter, a po 18 su postigli Onjeka Okongvu i Dežonte Marej, dok je Bogdanović imao 4 poena kako je rečeno.

U redovima Indijane, 26 poena je postigao Benedikt Maturin, 18 Badi Hild, 17 Ošea Briset uz 10 skokova, 14 je imao Smit, 13 Mekonel, a 10 poena i 10 skokova bio je učinak Ajzee Džeksona.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.