NEDOVIĆ RAZJASNIO SITUACIJU SA ANĐUŠIĆEM! Gde je spavao Danilo?
Nemanja Nedović, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

i dalje aktuelna tema

NEDOVIĆ RAZJASNIO SITUACIJU SA ANĐUŠIĆEM! Gde je spavao Danilo?

Nedović najavio meč sa Žalgirisom i još jednom se osvrnuo na zanimljivu polemiku sa košarkašem Partizana

Objavljeno: 20:16h

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović istakao je pred evroligaški duel protiv Žalgirisa da oseća važnost tog meča i da bi "brejk mnogo toga doneo".

- Osećam težinu utakmice sa Žalgirisom posebno zbog same pripreme. Maksimalno smo fokusirani za Kaunas i svesni smo da brejk može mnogo toga da nam donese- rekao je Nemanja Nedović obraćajući se medijima.

Osvrnuo se i na beogradski duel protiv Litvanaca kada je bilo 77:73 u korist crveno-belih.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

- Bila je teška utakmica u Beogradu protiv Žalgirisa, možda i najteža uz Armani. Žalgiris je čvrst, nema tu neko ko se ističe poenima ili skokovima, nego dobro izgledaju zajedno, čvrsti su i igraju jaku odbranu, očekujem da bude još teže u Kaunasu i ako je dobro pripremimo imaćemo lepu šansu da pobedimo.

Na kraju se dotakao i "peckanja" sa Danilom Anđušićem, bekom Partizana, nakon što je on pogrdno skandirao Crvenoj zvezdi posle meča u Evroligi protiv Baskonije.

Nedović je tada na Tviteru ponudio Anđušiću da prespava kod njega, ukoliko ga supruga Ivana Maksimović Anđušić izbaci iz kuće zbog toga, budući da ona navija za crveno-bele.

- Nije Anđušić spavao kod mene, nije ga izbacila žena očigledno. Svako će to da shvati na način koji želi, Anđušić je moj prijatelj i malo smo se našalili, to je to- kratko je odgovorio Nedović.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.