ŽELJKO ISPAO VELIKI ŠMEKER: Kratko prekinuo konferenciju, a zatim izašao u susret stranom novinaru!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

SMIRENA REAKCIJA

ŽELJKO ISPAO VELIKI ŠMEKER: Kratko prekinuo konferenciju, a zatim izašao u susret stranom novinaru!

Obradović je nakon zvaničnog dela dao izjavu jedan na jedan

Objavljeno: 17:06h

Željko Obradović je izneo svoje utiske pred novi večiti derbi u Evroligi, gde će se Crvena zvezda i Partizan sastati u petak od 19 časova.

On je rekao šta njegov tim mora da uradi da bi pobedio utakmicu, a nahvalio je i navijače Zvezde, rekavši da prave fenomenalnu atmosferu kao i navijači Partizana.

Među novinarima je bio i jedan kolega iz Litvanije, sa specijalizovanog portala "Basketnews", koji je prisustvovao utakmici između Partizana i Zvezde u Areni i nada se da će biti i u Pioniru.

- Pitanje na engleskom?

- Može - odgovorio je Željko Obradović, nakon čega se novinar predstavio i postavio pitanje.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

- Vratili ste se na tabeli Evrolige, dolazim iz Basketnews.com, bio sam na prethodnoj utakmici, nadam se da ću biti i sada. Hteo bih da vas pitam o Žalgirisu. Oni su bili u sličnoj situaciji kao vi u Evroligi, ali su se vratili, verovano niko nije očekivao od njih... - počeo je novinar, ali je sasečen od strane Obradovića.

- Izvinite što vas prekidam. Ovde smo da pričamo o utakmici Crvena zvezda - Partizan, neću da pričam ni o čemu drugom, izvinite. Ako želite, možemo kasnije nasamo da pričamo o svemu drugom - rekao je Obradović.

I istina, Obradović je kasnije dao izjavu litvanskom novinaru jedan na jedan, tako da je ispao veliki šmeker, a ujedno mu je i dao ekskluzivu, kojom će moći da se pohvali urednicima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.