10 najgorih NBA igrača koji su postigli 50+ poena na jednoj utakmici! (VIDEO)
Foto: Reuters/Profimedia

zvezde na jednu noć

10 najgorih NBA igrača koji su postigli 50+ poena na jednoj utakmici! (VIDEO)

Postoji onaj trenutak u svačijem životu kada zablista, a onda nestane
Objavljeno: 14:37h

9. BRENDON DŽENINGS

I dalje ima priliku da se popravi, ali kako mu za sada ide to će biti teško. Došao je da bude zvezda Milvokija i to je opravdao samo u prvoj sezoni. Na debiju je zamalo ostvario tripl-dabl, a onda je srušio rekord Karima Abdula-Džabara kada je kao ruki uspeo da ubaci 55 poena Golden Stejtu.

Ipak, to je bilo sve od njega za sada pošto u poslednje dve sezone njegov prosek je daleko ispod 10 poena po utakmici i prebačen je među rezerve.

8. FRIMEN VILIJAMS

Odigrao je samo šest sezona u NBA, a verovatno ni sam ne zna kako je uspeo da zadrži prosek od 14 poena po meču. Kao najbolji strelac NCAA dve sezone zaredom je došao u San Dijego Kliperse i kao njihov član je uspeo da postigne 51 poen na jednom meču 1980. godine.

Na tom nivou nije se dugo zadržao, trejdovan je u Vašington, a onda karijeru nastavio u nižim ligama SAD i na Filipinima.

7. TREJSI MARI

Najveći deo svoje karijere je proveo ulazeći s klupe i prosečno ima manje od 10 poena po meču. No, u sezoni 1997/98 kada Vizardsi i nisu bili neki tim, uspeo je da ubaci 50 poena Golden Stejtu, ali je i dalje veći utisak te večeri ostavio njegov saigrač Rod Striklend sa 20 asistencija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.