ŽELJKU ŽAO ZBOG IGRAČA: "Znam da su imali želju, ali ona mora da traje 40 minuta"!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

NIJE MU LAKO

ŽELJKU ŽAO ZBOG IGRAČA: "Znam da su imali želju, ali ona mora da traje 40 minuta"!

Trener Partizana govorio je i o spornim faulovima tokom utakmice

Objavljeno: 02:39h

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 83:75.

Novinarima se posle utakmice obratio trener Željko Obradović.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Otvorili smo utakmicu izvanredno, dozvolili smo Zvezdi da se vrati pred kraj prvog poluvremena. Pričali smo na poluvremenu, kako se brane neke stvari. Žao mi je jer znam da su igrači imali želju, ali ta želja mora da traje 40 minuta. Dva igrača na jednom, otvoren šuter, nismo imali igrače u tranziciji. Uticala su i četiri faula Egzuma i Ledeja, tad smo bili najgori. Lesor se žalio na povredu. Još jednom žao mi je igrača - izjavio je Obradović i dodao:

Željko Obradović
foto: Espreso/Veljko Petrović

- Nismo bili preterano zainteresovani da igramo odbranu. Moramo da razmišljamo o tome i razgovaramo. Moramo da se okrenemo utakmicama u naredna dva takmičenja. Utakmicu kao ovu možeš da postaviš bilo koju taktiku, ako nema želje i borbe kao u prvom poluvremenu, rezultat će uvek biti ovakav.

Trener Partizana pričao je i o učinku Dante Egzuma.

- Ja imam mnogo poverenja u Dantea. Bile su mnogo drugačije situacije, lošije u odnosu na te situacije sa Kampacom u napadu. Ja imam ogromno poverenje u njega, taj momak ima glavu.

Bilo je reči i o spornim faulovima tokom utakmice.

- Vodio se računa o fajlovima. Nama se nije dešavalo, da kada smo u bonusu primamo koš u poslednja dva meseca, a sada se to dešavalo. Ja sad ne mogu da pričam o nekim faulovima, da li su bili ili ne. Kada dođeš na utakmicu, najvažnije mora da ti bude da ekipa odigra dobro, ali ne da ti daš dva poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.