PEŠIĆ O GLAVNOM PROBLEMU: Obavili smo DRUGARSKE razgovore sa Zvezdom i Partizanom...
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

bilo je drugačije

PEŠIĆ O GLAVNOM PROBLEMU: Obavili smo DRUGARSKE razgovore sa Zvezdom i Partizanom...

Najveći problem su obaveze Crvene zvezde i Partizana u Evroligi zbog kojih veliki broj njihovih igrača nije na raspolaganju Kariju

Objavljeno:

Selektor Svetislav Pešić obratio se medijima posle treninga košarkaške reprezentacije Srbije.

Srbija u završnim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u četvrtak gostuje Grčkoj, a onda u utorak u Beogradu igra protiv Velike Britanije.

Od evroligaških igrača u obe utakmice može da računa samo na Ognjena Jaramaza iz Bajerna, dok će igrati Nikola Milutinov i Dejan Davidovac moći da igraju samo protiv Grka.

Najveći problem su obaveze Crvene zvezde i Partizana u Evroligi zbog kojih veliki broj njihovih igrača nije na raspolaganju Kariju.

Svetislav Pešić
foto: Starsport©

- Obavili smo razgovore sa Zvezdom i Partizanom. Bili su to drugarski razgovori. Nisu bili u mogućnosti pošto igraju važne utakmice. U novembru je bilo drugačije. Sada je borba za plej-of, svaka pobeda ili poraz može da odluči sudbinu u Evroligi. Razgovaralo se o mogućnosti da se neki igrači priključe za drugu utakmicu, ali o tom potom - zaključio je Pešić.

Srbiji u preostale dve utakmice neophodna je jedna pobeda kako bi obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo, koje se ove godine održava na Filipinima, Japanu i Indoneziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.