JOKIĆ IS BACK! Dabl-dabl srpskog košarkaša posle mini krize! (VIDEO)
Foto: Profimedia

tako je nikola!

JOKIĆ IS BACK! Dabl-dabl srpskog košarkaša posle mini krize! (VIDEO)

Nikola Jokić ostvario je novi dabl-dabl u NBA ligi
Objavljeno: 08:34h

Iako su Denver Nagetsi poraženi od Memfis Grizlisa 105:98 kod kuće, navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sjajnom igrom Nikole Jokića, koji je pokazao da se vraća u sjajnu formu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srpski košarkaš je postigao deset poena pogodivši pet od 11 šuteva iz igre (0/2 za tri), te imao 11 skokova, šest asistencija, uz po ukradenu loptu i blokadu, te dve izgubljene.

- Nismo igrali u našem stilu, naterali su nas da igramo njihov. Ako nastavimo da igramo ovako nećemo dobiti mnogo utakmica, moramo biti bolji. Mnogo bolji - rekao je Jokić.

Jokić je odigrao znatno bolje nego pre nekoliko dana u prvom meču nakon Ol-star vikenda posle koga je izjavio da se osećao "isceđeno". - Veliki igrači i veliki timovi pronađu način da se bore i pronađu rezervnu snagu pa budu spremni za plej-of. Nadam se ta to mogu i moji momci - rekao je trener Denvera Majk Meloun.

Na meču je imao i par maestralnih asistencija, a jednu možete videti i na snimku (na 1:00).

Nagetsi nisu imali rešenja za trio Konli-Gasol-Rendolf koji je predvodio Grizlise sa 74 poena do 35. pobede u sezoni. Majk Konli je ubacio 31 poen (9/16) uz pet asistencija, Mark Gasol je dodao 23 uz šest proigravanja i pet skokova, dok je Zek Rendolf postigao 20 poena i imao 11 uhvaćenih lopti. Najefikasniji kod Nagetsa bio je Danilo Galinari sa 24 poena (6/16), 19 je postigao Geri Heris, 14 je ubacio Vilson Čendler uz devet skokova i šest asistencija, 12 je postigao Džamir Nelson, a 11 Džamal Marej.

Pogledajte najbolje trenutke meča:

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.