ŽELJKO OBRADOVIĆ ODAHNUO! Trener Partizana zna u čemu je bio PROBLEM - ispalo je kako je ispalo!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

drama pripala crno-belima

ŽELJKO OBRADOVIĆ ODAHNUO! Trener Partizana zna u čemu je bio PROBLEM - ispalo je kako je ispalo!

Partizan u teškom ritmu utakmica uspeo da izbegne poraz

Objavljeno: 21:34h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle tesne pobede u Splitu od 96:95. Heroj ove pobede "parnog valjka" bio je Džejms Naneli, koji je trojkom u poslednjim sekundama rešio pitanje pobednika.

Obradović je posle meča govorio na konferenciji za medije. - Stašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica, u sjajno atmosferi. Hvala na fenomenalnoj dobrodošlici, i meni i ekipi Partizana, kao i aplauzima na kraju. Čestitam im na sjajnoj utakmici, i da su dobili bilo bi zasluženo, međutim jedna lopta je odlučila, ta akcija iz auta, koju je naš igrač ubacio.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Šta je bio razlog velikog pada u igri? - Očito da nismo bili u utakmici danas, o tome govori i činjenica da smo imali samo jednu osvojenu loptu u prvom poluvremenu. Očito da je došlo do zamora zbog napora u Evroligi i trebalo nam je vremena da uđemo u utakmicu kako treba. Neverovatno je da na "+6" na kraju treće četvrtine primamo dve trojke... Moram na kraju i da čestitam mojim igračima, izvukli smo se, veoma važna pobeda i još jednom čestitam na lepoj atmosferi i mislim da je bila zaista lepa utakmica. Bilo je i problema u odbrani. - Rekao sam. Ako je činjenica da smo imali jednu osvojenu loptu za poluvreme plus skokovi, to je želja da igraš... Mislim da je manje od 48 sati prošlo (od Albe). Šta god mi pokušavali, radili, pričali igračima... Split ove godine igra mnogo, mnogo bolje nego što je igrao prošle godine i postavili su utakmicu izvanredno i čestitam mom kolegi na tome. Koristili su maksimalno kvalitet igrača koje imaju i na kraju je ispalo kako je ispalo - zaključio je Obradović.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.