OVO JE "RAK RANA" PARTIZANA! Crno-beli zbog toga poraženi u Milanu (FOTO)
Detalj sa utakmice Olimpije i Partizana u Milanu, Foto: EPA/Matteo Bazzi

"To je mizerno"

OVO JE "RAK RANA" PARTIZANA! Crno-beli zbog toga poraženi u Milanu (FOTO)

Mišljenje izneo bivši košarkaš "parnog valjka"

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpije u Milanu u 28. kolu Evrolige, a komentar o utakmici imao je Miroslav Berić, bivši košarkaš crno-belih.

- Generalno je razlika u energiji između duela u Bolonji i Milanu bila velika. Kao dva različita tima. Uprkos svemu tri četvrtine smo bili u egalu, onda je Nejpijer dao trojku uz zvuk sirene za kraj treće četvrtine, što je bila psihološki bitna trojka, pa su dali poene u prvom napadu u četvrtoj deonici, otišli na pet poena razlike što je ogromna prednost u meču sa takvim rezultatom. Realno, domaćin je zaslužio trijumf - jasan je Berić.

Miroslav Berić
Miroslav Berić foto: Starsport©

"Parni valjak" imao je samo osam asistencija u prestonici mode i nekadašnji as smatra da je upravo nedostatak asistencija najveći problem u igri crno-belih.

- To je rak rana, najgore asistentsko veče, samo osam asistencija. To je mizerno. Ne možeš da budeš konkurentan sa tako malim brojem asistencija. U donjem domu Evrolige smo po toj kreaciji, popravili smo taj segment u prethodnih mesec dana u odnosu na prvi deo sezone, ali je osam stvarno ispod svakog nivoa - rekao je Berić, a treba napomenuti da je Partizan imao i 18 izgubljenih lopti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.