JOKIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA STAJLINGOM: Nikola prošetao u košulji u stilu Del Boja, NBA fanovi u čudu! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Twitter/@nuggets

ipak voli da odudara

JOKIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA STAJLINGOM: Nikola prošetao u košulji u stilu Del Boja, NBA fanovi u čudu! (VIDEO)

Dvostruki uzastopni MVP lige je na terenu igrao kao zver, a možda mu je stajlnig u kom je došao u "Bol arenu" pomogao da se ubaci u to raspoloženje

Objavljeno: 09:05h

Nikola Jokić je odigrao fenomenalan meč protiv Bruklina, ali je donekle ispao tragičar jer je promašio šut za pobedu (120:122), pa je Denver doživeo treći uzastopni poraz.

Dvostruki uzastopni MVP lige je na terenu igrao kao zver, a možda mu je stajlnig u kom je došao u "Bol arenu" pomogao da se ubaci u to raspoloženje.

Naime, mada smo se navikli na krajnje esktravagantna izdanja, Jokić se ovoga puta pojavio u neupadljivom crnom odelu, ali je šokirao sve košuljom koju je nosio.

Imala je print leopardovog krzna, onog koji je bio simbol kiča devedesetih i koji je nosio ser Dejvid Džejson u ekstrapopularnoj seriji 'Mućke' (Only Fools and Horses).

Njegov lik Del Boj je imao takve kofere, ćebe, ali i kupaće gaće koje je uklapao sa raznim drugim bojama.

Jokić je, srećom, izabrao crno odelo, ali nema šta - sve više preuzima ukus svojih tamnoputih saigrača koji vole da šokiraju odećom koja odudara.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Podsetimo, na utakmice je Somborac ranije dolazio u kežual varijantama, najčešće u trenerci, a onda je odjednom počeo da nosi odela. Objasnio je to rečima da pošto dolazi na svoj posao, treba tako da se ponaša.

Ali, "Džokerov" ukus je učinio da tako još više "upada u oči". Dok se NBA fanovima "preko bare" uglavnom dopada, navijači u Srbiji su više zgroženi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.