KAD, AKO NE SAD: Anđušić SPREMAN da odmeni Pantera!
Danilo Anđušić, Foto: Starsport©

TO SE TRAŽI

KAD, AKO NE SAD: Anđušić SPREMAN da odmeni Pantera!

Crno-beli će biti oslabljeni neigranjem suspendovanih Matijasa Lesora i Kevina Pantera, a jedan od onih koji bi mogli da zamene kapitena jeste Danilo Anđušić

Objavljeno: 16:33h

Košarkaše Partizana u utorak od 20:30 očekuje treći duel protiv Real Madrida u Top 8 Evrolige, ali ovog puta u "Štark areni".

Crno-beli će biti oslabljeni neigranjem suspendovanih Matijasa Lesora i Kevina Pantera, a jedan od onih koji bi mogli da zamene kapitena jeste Danilo Anđušić.

- Najvažnija utakmica u sezoni. Imamo prednost od 2:0, to je lepa prednost i lepa prilika, ali ne sme da nas opusti nijednog trenutka. Kao što je kapiten rekao posle prve utakmice - treba da se ponašamo kao smo u minutu ili kao da je nerešeno, jer ćemo samo tako imati pravu motivaciju i želju da prižimo još jednu dobru partiju i ostvarimo pobedu - rekao je Anđušić novinarima u Beogradskoj areni.

Partizan posle dva odigrana meča ima prednost od 2:0, ali je velika tuča 100 sekundi pre kraja drugog meča u Madridu sve pokvarila, pa će Parni valjak morati da igra bez dva veoma bitna igrača, dok Madriđani neče moći da računaju na Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka.

- Očekuje nas sigurno težak meč. Oni će se boriti, imaju sjajan roster od 18 vrhunskih igrača, neće sigurno biti lako. Neće doći sa belom zastavom u Beograd, želeće da se serija vrati u Madrid. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni - rekao je Anđušić i dodao:

- Daćemo sve od sebe da navijače već sutra obradujemo pobedom i plasmanom na fajnal-for - rekao je Anđušić.

Kevin Panter na meču u Madridu
Kevin Panter na meču u Madridufoto: Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia

Ističe da u timu ne vlada euforija koju treba "obuzdavati".

- Radimo kao i do sad. Znamo da smo blizu, to se oseća u vazduhu, ali nismo preterano euforični. Idemo od utakmice do utakmice, tako smo išli celu sezonu i u dobrim i u lošim vremenima. I sada imamo isti pristup, istu pripremu, a kada ostvarimo cilj, onda ćemo moći da uživamo.

Govoreći o incidentu na kraju druge utakmice, Anđušić je naveo da takve stvari ne smeju da se ponove na košarkaškom terenu i dodao da će timu sigurno biti teško bez Pantera i Lesora u predstojećem meču.

- To su dvojica igrača koji su lideri tokom cele sezone, koji nas vuku. Sigurno da će biti teško, ali ne smemo da razmišljamo u tom pravcu, već da izađemo na teren i damo sve od sebe da pobedimo - istakao je on.

Na pitanje da li je spreman da odmeni Kevina Pantera, Anđušić je imao spreman odgovor.

- Jesam, da nisam ne bih bio ovde verovatno.

Svoje viđenje o predstojećoj utakmici dao je i Jam Madar.

Jam Madar
Jam Madarfoto: Starsport©

- Neki od nas će morati da iskorače u odsustvu Pantera i Lesora. Znamo da će biti teška utakmica, pokušaće da dođu do pobede. Svi znaju šta znači sledeći meč za navijače Partizana i pokušaćemo sve najbolje da dobijemo utakmicu - istakao je Partizanov Izraelac.

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.