"SKROMAN" DEČKO! Nikola Jokić na ruci nosi sat koji je NADREALNO SKUP!(FOTO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ima se može se

"SKROMAN" DEČKO! Nikola Jokić na ruci nosi sat koji je NADREALNO SKUP!(FOTO)

Najbolji srpski košarkaš voli skupe detalje

Objavljeno: 10:11h

Srpski košarkaš Nikola Jokić oduševljava svojim partijama u NBA ligi, a takođe iz meča u meč pokazuje koliko zapravo ima stila.

Elegentna odela su postala njegov zaštitni znak, ali se na trećoj utakmici protiv Los Anđeles Lejkersa pojavio u nešto ležernijoj varijanti.

Pored toga, jedan detalj zapao je mnogima za oko, a to je sat koji srpski centar nosi. Specijalizovani sajt za satove "Sat na ruci" pisao je upravo o Jokiću i modnom aksesoaru koji nosi na levoj ruci. - Kakav Jokić - strašan, nepobediv Jokić! Srpski superstar nadomak je borbe za prsten sa svojim Nagetsima! Na sinoćni meč protiv Lakersa pojavio se u crnom outfitu sa žuto zlatnim Rolex Sky Dweller ref. 326938 sa crnim brojčanikom. Ovaj 42mm veliki sat mnogi smatraju najbolji Rolexom koji se proizvodi a pre svega zbog veoma komplikovanog mehanizma za Rolexove standarde. Odlično odabran zlatan sat uz crnu kombinaciju. Jokić je pored fenonemalnih partija ove godine postao poznat i kao modna ikona Nagetsa i za svaku priliku bira adekvatan sat. Ne mogu da se oduprem utisku kako ovako veliki sat na Jokićevom zglovu izgleda tako malo. Hvala Bobanu na pomoći pri utvrđivanju da se ipak radi o zlatnom Sky Dwelleru! - piše specijalizovani sajt i dalje navodi da je tržišna cena ovog modela Rolexa oko 50.000 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.