Martovsko ludilo dostiže vrhunac: Šut u poslednjoj sekundi, dva debitanta i tim koji je 80 godina čekao na fajnal-for! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/NCAA March Madness

Sledeći vikend je poslednja doza

Martovsko ludilo dostiže vrhunac: Šut u poslednjoj sekundi, dva debitanta i tim koji je 80 godina čekao na fajnal-for! (VIDEO)

Poznati su sva četiri učesnika završnog turnira koji će se igrate sledećeg vikenda
Objavljeno:

Martovsko ludilo ušlo je u svoj finiš i svoj vrhunac doživeće u subotu i nedelju kada se bude igrao fajnal-for na koju su prošla četiri tima - Južna Karolina, Gonzaga, Oregon i Severna Karolina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za čini se najveće iznenađenje se pobrinuo Oregon koji je bez jednog od najboljih igrača započeo NCAA turnir i onda u četvrtfinalu razbio favorizovan Kanzas Siti 74:60.

Biće ovo prvo pojavljivanje za Dakse na fajnal-foru još od davne 1939. godine, a do plasmana su ih predvodili Tajler Dorsi sa 27 poena od čega 6 pogođenih trojki, i Dilon Bruks sa 17 poena.

Ako je Oregon čekao skoro 80 godina za plasman na završni turnir, šta onda tek reći za Gonzagu koja je prvi put u svojoj istoriji uspela da se domogne fajnal-fora iako je i ranije imala sjajne igrače i timove.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.