EVROLIGA SE OGLASILA O CRVENOJ ZVEZDI! Delije će biti ODUŠEVLJENE
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport

DA LI STE OVO OČEKIVALI

EVROLIGA SE OGLASILA O CRVENOJ ZVEZDI! Delije će biti ODUŠEVLJENE

Sjajan tekst o crveno-belima, čelnici očekuju spektakl u Areni

Objavljeno: 21:25h

KK Crvena zvezda je potpuno rekonstruisala tim, a nema sumnje da su ambicije u narednoj sezoni velike!

Čak devet igrača je zadužilo crveno-beli dres, produženi su ugovori sa važnim igračima, a povodom toga se oglasila i Evroliga.

Na zvaničnom sajtu elitnog takmičenja objavljen tekst o beogradskim crveno-belima.

Zvezda je obnovila ugovore sa Lukom Mitrovićem, Brankom Lazićem, Ognjenom Kuzmićem i Stefanom Lazarevićem, a u klub su došli Dejan Davidovac, Miloš Teodosić, Adama Hanga, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos. Najveću pažnju Evroligi skrenula su pojačanja na bekovskim pozicijima, gde su stigli Miloš Teodosić, Jago Dos Santos i Šabaz Nejpir. Evroliga očekuje da je to deo tima koji će rasprodati Arenu sledeće sezone, navodi se u tekstu.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

Takođe smatrahu da je Crvena zvezda odradila vrhunski posao dovođenjem novih bekova. Luka Vildosa otišao je u Panatinaikos, a Kampaco u Real Madrid i Zvezda je odlaskom Argentinaca izgubila svoju pokretačku snagu, ali je uradila brilijantan posao u pronalasku njihovih zamena, navodi se u tekstu. Što se tiče Miloša Teodosića, opisali su ga kao igrača koji kreira sliku tima, pa da iako ima 36 godina, da je njegov um mlad kao i oduvek što je bio. Kod Šabaza Nejpira i Jaga Dos Santosa naveli su da su oni šou koji znači biznis i da su duo koji čitavu mašinu šalje u veću brzinu. Na nove bekove su dodali i Nemanju Nedovića, koji je imao sjajnu sezonu iza sebe.

BONUS VIDEO:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.