OVO SU SVI ČEKALI: Ledej PROGOVORIO o ponudi Zvezde, a evo zbog čega je ostao u Partizanu!
Zek Ledej, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

LJUBIMAC GROBARA

OVO SU SVI ČEKALI: Ledej PROGOVORIO o ponudi Zvezde, a evo zbog čega je ostao u Partizanu!

Zek Ledej govorio je o mnogim zanimljivim stvarima

Objavljeno:

Zek Ledej je ovog leta odlučio da ostane u Partizanu i potpiše novi ugovor sa crno-belima.

On je otkrivao šta se sve dešavalo ovog leta, a govorio je i o ponudama koje je imao od drugih klubova.

Zek Ledej
Zek Ledejfoto: Starsport

- Bila je posebna potreba za igrače u reketu, imate odlične trenere koji vas zovu, telefoni zvone. To je poseban svet, znalo se šta ja donosim na terenu i to su mnogi timovi primetili. Glavna stvar je bila da budem na najboljem mestu i tamo gde želim da napredujem i da pobeđujem. Svi znate da ne volim da pričam o sebi, ono što radim na terenu se ne vidi u statistici, hteo sam da budem tamo gde mogu da budem svoj. Ne tražim te neke druge stvari, osoba sam koja voli da dođe i da odradi posao. Kada sam pričao sa trenerima, razgovarao sam sa porodicom i shvatio da je najbolje da porodužim ugovor, neke stvari morali smo da sredimo i potpisao sam - rekao je Ledej u "Urbonas podkastu".

Nije se složio sa konstatacijom novinara "da je prihvatio manje novca da ostane, u odnosu na to šta su mu drugi timovi nudili".

- Ne bih se složio sa tim, detalji ugovora su specifični. Generalno, način na koji smo napravili strukturu svega, to je najbolje za sve, da pobeđujemo, da nastavimo dalje i da se dobro osećamo. Ne bih da kažem da sam prihvatio manje novca u odnosu na druge ponude. Imamo dobro jezgro tima, ludo je što smo Kevin i ja toliko dugo saigrači, već pet godina. Idemo dalje.

Usledilo je pitanje da li je imao ponudu od Crvene zvezde.

1 / 13 Foto: Starsport©

- Ne bih to da vam kažem... Ne bih da ulazim u to. Imao sam zanimljiv period na tržištu, bilo je interesa sa raznih mesta. Bilo je zabavno. Blagosloven sam što sam mogao da prođem kroz sve ovo. Priča koju imam, nije idealna. Da dođem do ovog mesta, da zaradim sve ovo, to je blagoslov zbog svog rada koji sam uložio.

Potvrda da on ostaje pojavila se nekoliko dana posle odluke Kevina Pantera da produži ugovor.

- Kada je Kevin ostao, to je bila velika vest, znao sam šta se dešava, on mi je među najboljim prijateljima. Imalo je uticaja kada sam pregovarao i kada sam razmatrao ponude i razne stvari. Znao sam da je on tu, stvorili smo određenu kulturu, kada smo došli, sve je bilo novo, nije bilo popularno. Izgradili smo određenu kulturu. Bili smo najmlađi tim u Evropi godinu dana pre toga i trudili se da damo sve od sebe na terenu. Izgradili smo nešto novo. Matijas Lesor je došao, Dante Egzum, Džejms Naneli... Kad smo čuli da je Panter potpisao baš mi je bilo drago što je nagrađen za sve, zaradio je i dobio je ono što je želeo. Došli smo u klub kada je bio skoro na dnu, izgradili smo nešto zajedno - zaključio je Ledej.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.